Telefon alcam ama ne alacağımı bilemiyorum aklımda iPhone geçmek var 12 mini 13 düşünüyorum sizin fikirlerinizi de dinlemek isterim nedeni de yazarmisiniz bütçe 23k
Kamera konusunda bir tanıdıgımın Lenovo su vardı onun kamerası cidden film kamerası gibiydi modelini hatırlamıyorum ,, onun dışında bende Nokia6 var kamerası güzeldir , metal kasa , başlarda biraz ısınıyor telefon ama zamanla öyle bir derdi kalmıyor ,, onun dışında Kameranın megapixselinden ziyade Kullandıgı Lens e bak , bende Lumia 820 vardı , kamera 8 megapixel di ama Lensi çok iyidir ve çekimleri mükemmeldi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Huawei kullanıyorum tavsiye ederim
Mllık yapıp ayfon alma. Mi t serisinden telefon seçebilirsin. Tek başına ultra hızlı şarj özelliği bile seni mutlu eder.
nasıl kullanacağını da yasaydın keşke ona göre konuşabilirdim
Oyun perf batarya kamera
Kamera konusunda bir tanıdıgımın Lenovo su vardı onun kamerası cidden film kamerası gibiydi modelini hatırlamıyorum ,, onun dışında bende Nokia6 var kamerası güzeldir , metal kasa , başlarda biraz ısınıyor telefon ama zamanla öyle bir derdi kalmıyor ,, onun dışında Kameranın megapixselinden ziyade Kullandıgı Lens e bak , bende Lumia 820 vardı , kamera 8 megapixel di ama Lensi çok iyidir ve çekimleri mükemmeldi
iphone olmadığı kesin yemin ediyorum general mobile 9 pro ile daha mutluydum
Plus alacan gardaş mini mi kaldı şimdi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!