İnternet & Teknoloji Bu imgeyi telefondan kaldıramıyorum, nedir bu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Telefonum oppo realme c25 , nerden yaptığımi bilmediğim bir imge var sürekli ve bir türlü kaldiramadim. Bu imgeyi telefondan kaldıramıyorum, nedir bu? Cevapla Telefon Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ızmırlıspınoza Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Hevesini kaçırıcam biraz ama sikayetvar. com da hep bu telefonla ilgili buna benzer problemler bildirilmiş.oppo diye telefonmu olur ya paralarınızı şöyle tenekelere verip emeğinizi çöpe atıyosunuz 0 0 Yorumla
Jakobenman Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Renkleri tersine çevirme 0 0 Yorumla
Black_Night37 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Ekranla alakalı görünüyor. 0 1 Yorumla Black_Night37 +1 yıl Otomatik parlaklık olabilir mi? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hevesini kaçırıcam biraz ama sikayetvar. com da hep bu telefonla ilgili buna benzer problemler bildirilmiş.
oppo diye telefonmu olur ya paralarınızı şöyle tenekelere verip emeğinizi çöpe atıyosunuz
Koyu tema modu olabilir
Renkleri tersine çevirme
Ekranla alakalı görünüyor.
Otomatik parlaklık olabilir mi?
Reno 4 lite da bende var bu tema ile ilgili