İnternet & Teknoloji Sizce Instagram'daki bu sayfa güvenli midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kıyafet lazım da tarzlar, modeller çok hoşuma gitti ama güvenli midir bilemedim Sizce Instagram'daki bu sayfa güvenli midir? Cevapla Instagram Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Ben güvenmezdim 1 0 Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Hayir kendi sitesi olmayan sayfalardan alisveris yapmayin. İbana para isteyecek engelleyecek bu kadar kolay onlar icin. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Modeller çok hoşuma gitti çok cool duruyor 😐 Yorumla
viopiaylin2 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İnternet sitesi yoksa oradan alma shoppier linki oluyor bazılarında onlara bak 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Modeller çok hoşuma gitti çok cool duruyor 😐 Yorumla viopiaylin2 +1 yıl Napim? Yorumla Soran +1 yıl Sence kesin dolandırıcı filan mıdır bunlar Yorumla Soran +1 yıl Ukala ukala konuşma bı insan yerine koyduk bişey paylaşıyoz senle Yorumla viopiaylin2 +1 yıl Olabilir tabi o takipçi sayıları yalan zaten Yorumla viopiaylin2 +1 yıl Koyma napim Yorumla Soran +1 yıl Tamam sağol Yorumla
ImVictoria Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Benim de çok beğendiğim oluyor ama büyük ihtimalle çoğu sahte 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben güvenmezdim
Hayir kendi sitesi olmayan sayfalardan alisveris yapmayin. İbana para isteyecek engelleyecek bu kadar kolay onlar icin.
Modeller çok hoşuma gitti çok cool duruyor 😐
İnternet sitesi yoksa oradan alma shoppier linki oluyor bazılarında onlara bak
Modeller çok hoşuma gitti çok cool duruyor 😐
Napim?
Sence kesin dolandırıcı filan mıdır bunlar
Ukala ukala konuşma bı insan yerine koyduk bişey paylaşıyoz senle
Olabilir tabi o takipçi sayıları yalan zaten
Koyma napim
Tamam sağol
Benim de çok beğendiğim oluyor ama büyük ihtimalle çoğu sahte
Kapıda ödeme var işte neyi sıkıntı
Degil gibi