AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Uygun ama PC falan da başlarsan yetersiz kalabilir bu gb
Bilgisayarla falan aylik 70 harciyorumda 5 ay sonra zaten pakette okulda bitiyor ne yapsam kararsiz kaldim
Aylık 259 tl ye her şey sınırsız veriyor Vodafone benim tarifeye
Bu vadafone niye herkese farkli davraniyor
Uzun zamandır müşterisiyim, Bi çok kişiyi bu operatöre geçirdim, düzenli ödemeler cihaz alımı vs başka tarife çıkartmıyor şu an 259/269 olmak üzere iki tarife ikiside sınırsız birinin hızı daha yüksek o kadar
Bende 7 aylik muşterisiyim benden yuksek tarife alacaksa ben degiştiricem hatti şu an 25 gb a 109 oduyorum yetmiyor 50 gb ek var 139 tl kafam çok karişik
Bende redli 30 tarifesi var 30.5gb İnternet 3000dk 3000 SMS Vodafone sabit hat sınırsız ayrıca sosyal ağlarda sınırsız,
İnstagram, Twitter, Facebook, messager
YouTube, izlesene
Powerrapp karnaval
bunlar kotadan düşmüyor sınırsız yani 137 TL
Benim bi 7/8 yıl var ya
Kiskandim ben taahhüt bitince bimcelle geçeyim zaten mezun oluyorum djdmdkkd
Telekom daha iyi olur ya da diğer tarifelere bi bak olmadı kendi tarifenden devam et ikinci döneme çok bi fark alacağını sanmam
Kanka şimdi tarife degiştirmeye karar verdim de isin yoksa bakabilir misin :(
Redli firdat 25 ultra paket sosyal medya youtube spoty sinirsiz zaten internetimi bunlar yiyordu djndk
Bakarım ama sana sunulan kampanyalar bende görünmez, yanımda uygulamasından bakman gerek
Aa bahsettiğin tarife iyi bak bi. Önceki tarife benim
İlk 3 ay 109 sonra 135 geçmeli miyim sence şoyle sorun var haziranda mezun oluyorum 15 ay ne yapacam 😂
Ya kullanırsın ne kadar çok o kadar iyi artmadıktan sonra yetmez bence ya :)
Çok kararsizim işte sizinde başinizi acittim kusurs bakmayin para olmayinca duşunuyorum işte en iyisi geçeyim ona
Para her türlü bulunur nelere para gidiyor, 30 gün fatura kesim 1hafta bekleme 37günde bulunur bence o kadar be :)
Geçtim ama şimdi bu ay faturayi odedim ya benden iki faturami alacak birde inan para gelmiyor çunku ogrenciyim ve babamdan kalan yetim maaşi var sadece eskiden yetiyorduda şimdiki fiyatlardan dolayi kisiyorum bazi şeyleri
Başın saolsun, iki fatura alınmayacak fatura kesimde onlar hallederler çünkü nerede öğrencisin bölüm nedir
Teşekkür ederim doğuda mimarlik son sinifim ama kafam çok karişti ya umarim agir ucret odemem jdnsjdnd
Umarım ödemezseniz valla sizin için de bi görüşelim olmadı zaten tarife değişikliği için sürekli arıyorlar bişeyler yaptırabilriiz sanıyorum :)
😂ya ben o kadar ani karar veren biriyimki sizle konuşurken degiştim tarifeyi 60 tl ucret cikardilar cok cikarmadilar 😂
Hangine 60 TL çıkardılar 😂
İlk paketin hepsini kullandim diye ikinciye geçmeme bu ay ek 60 tl normalde 102
Tarife hangisi oldu peki 😂
Sizin eski tarifeniz 😂
Redli 25 mi oha çok iyi çıkmış 😂 😂
😂 çok şukur kara kara duşunuyordun nasil yetecek diye
Ee böylece artık düşünmen gerekmiyor, güle güle kullan derim 😁
Çok teşekkur ederim kusura bakmayin basinizi sisirdim
Yok şişirmediniz iyi bi sohbet oldu bence, rica ederim 😊
Satrundeki sevgilinle yazismam için yeterli bence 🤣
Kanka normal ev interneti niyetine kullaniyorum yurtta net yok
Tamam iyi güzelde bu kadar interneti hepsini nasıl kullanacaksın onu merak ediyorum benimde 22 GB kullandığım internet aylık 8 GB geçmiyor telefonda kullanacaksın neticede bilgisayarda olsa bir nebze daha fazla gider fakat bence fazla dikkat et kullandığın interneti kontrol et hergun bence günlük ortalama 2 GB kullanman lazım hatta üstü topu topu kullanacağın internet bence 10 ila 15 arası diye tahmin ediyorum o yüzden bana fazla geldi sen yinede kontrol et göreceksin
Bilgisayardan proje ciziyoruz yani 50 en az gidiyor ve şu an 3 gb kaldi 15 gun var daha
Şaşırtıcı bir durum vinn gibi bir şey o zaman bu ben telefonda kullanmak için aldığın paket sandım bilgisayardan kullanıyorsan muhtemelen yetmez tabiki dizi seyrediyorsun müge anlı izliyorsun telefon birde neredeyse full açıktır bir çok kişi paylaşıyordur yani o zaman sınırsız olması daha mantıklı üç beş arkadaş almanız
O riske giremem yanliş seyler yaparlar falsn
Çok 259 sınırsız kullaniyorum
Evet o tarifeyi sonradan gordum maalesef
Değiştir
ben aylık 100 gb kullanıyorum 215 tl
Hangi paket
turkcell platiunm black
Ya ben vadafonum turkcelle gecmeli miyim sence
Bilemeyeceğim ki . nasıl kullandığına göre değişir.
Pahalı
Yani her şekil 75 gb gidiyor hattim vadafone
Bilemiyorum çok pahalı geldi bana
Banada ama işin içinden cikamiyorum şu an dndndk