telefoncularda 1200/1800 arası fiyat verdiler. Apple kesin 3/4 civarıdır. Yan sanayide yaptırsam sıkıntı olur mu? Daha önce ekran değiştiren varsa yazabilir mi lütfen
Orijinal ekran takmazlar değeri düşer cihazın ben iPad için yaptırdım ve ekran düzelsede dokunmatik bozuk kaldı sattım sonra zararına yan sanayi pişmanlıktır
Of ya. Ailemin haberi yok daha duysalar ağzıma ederler. Apple için de o kadar para nasıl biriktircem bilmiyorum. Zaten ön camın komple değişmesine gerek yok ekran sıkıntılı kameraya geldi darbe
Ya bu telefonun ekranı sıkıntılı çat diye gidiyor bir anda anasını stım. Eski sevgilimden borç istiycem dilensem mi napsam bilmiyorum çaresiz kaldım yeminle sjkdkd. Üstüne kavonoz düştü ben kavonoz kırılmadı diye sevinirken ekrana baktım anası ağlamış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Orijinal ekran takmazlar değeri düşer cihazın ben iPad için yaptırdım ve ekran düzelsede dokunmatik bozuk kaldı sattım sonra zararına yan sanayi pişmanlıktır
Of ya. Ailemin haberi yok daha duysalar ağzıma ederler. Apple için de o kadar para nasıl biriktircem bilmiyorum. Zaten ön camın komple değişmesine gerek yok ekran sıkıntılı kameraya geldi darbe
Ya bendede iphone 11 var bin kere çakıldı yere hiç bişey olmadı nasıl becerdin valla başarı
Ya bu telefonun ekranı sıkıntılı çat diye gidiyor bir anda anasını stım. Eski sevgilimden borç istiycem dilensem mi napsam bilmiyorum çaresiz kaldım yeminle sjkdkd. Üstüne kavonoz düştü ben kavonoz kırılmadı diye sevinirken ekrana baktım anası ağlamış
Kötğ olmuş😔
Cidden ya benim iş falan bulmam lazım
Eğer apple dan değiştirirsem garantisi veya kutusu lazım olur mu
Bide anlaşılır mı değiştirildiği
Eğer cihazı her hangi bir tamirciye verirsen garanti kapsamından çıkar
Yok apple a gitcem direkt servisine. Ama değiştirildiğini babam anlar mı çnemli olan bu
Bilemedim ya
Anlamaz bence ya orjinal takmayacaklar mı
Evet
Ya telefonu eline aldığında fark etmez dimi hayat memat meselesi bu olay sksms
Etmezzz
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!