Uçak biletini kardeşime alacağız kendi kullandığı telefon üzerinden ayrıca kendi papara kartı varmış sms arama hepsi o telefona gidiyor mail de kendisinin özel sizce aileme bir bildirim bir bilgilendirme mesajı atılır mı atılacaksa bilet alımında mi uçuş gününde mi yoksa kafasına göre mi atarlar
Güncellemeler
+1 yıl
Kardeşim 17 ben 20 yaşındayım
Selam 17 yaşında biri için uçak bileti alacağız kardeşime ailemin bilmemesi gerek derin bir mevzu ne yapmalıyız?
Yani işin özü ben 17 yaşımda erkek bir Türk vatandaşı olarak yeni kimliğim ile alacağım uçak biletini kendi telefonum kendi mailim ve kendi kartımla yaptığım takdirde bilet mesajı bana geliyor ailem bunu bilmiyor asla öyle mi
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Selam 17 yaşında biri için uçak bileti alacağız kardeşime ailemin bilmemesi gerek derin bir mevzu ne yapmalıyız?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yok be bro ne bildirim ne eposta hiçbir şey gitmiyor.
Valla mı reis sen aldın mı öyle
Deneyimini paylaşırsan çok güzel olur ona göre alacağız
gelen tek bildirim elektronik bilet oluyor onun dışı bi bildirim almazsın, aile hiçbir bildirim almıyor. rahat olun
Yani habersiz bir şekilde onlar bilmeden bileti alıp zamanında gidip binip gelsem farkedilmez değil mi
yok farkedilmez
Soruyu kısıtlıyor lavuklar ben kardeşim sorudaki hahahajha
Sen yaptın mı daha önce böyle bişi
Yani işin özü ben 17 yaşımda erkek bir Türk vatandaşı olarak yeni kimliğim ile alacağım uçak biletini kendi telefonum kendi mailim ve kendi kartımla yaptığım takdirde bilet mesajı bana geliyor ailem bunu bilmiyor asla öyle mi
bilader ne uzattin *** koyim, nasil inandircaz seni kurana el mi basayim. alti ustu ucaga biniyon lan. istesen yurtdisina bile gidersin habersiz.
Tamam reis sakin ya
Teşekkür ettim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!