Vozol yani elektrorik sigara almayı düşünüyorum. Vozol ne kadar sürede şarj olur?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Vozol yani elektrorik sigara almayı düşünüyorum. Vozol ne kadar sürede şarj olur?

Yaklaşık 2 aydır Vozol kullanan biri olarak hemen cevaplayayım.
Vozol'un şarj olma süresi genellikle kullandığınız adaptör ve kablonun kalitesine göre değişir ancak genellikle Vozol 20-45 dakika arasında şarj olur.
Vozol'u şarj edebilmek için Samsung telefonlarının geniş uçlu kablosu yeterli olur. Normal bir telefonu şarj eder gibi adaptörü prize takmalı ve kabloyu da Vozol'un altına takmalısınız.
En fazla 15-20 dakika sürer. 5000 çekim mi kullanıyorsun?
Evet
Internette 2-2.5 saat yazıyor emin misin
Şarjı dolunca ışığı söner zaten belli ediyor kendini. Ben de 5000 lik kullandım 15 dk doluyordu. Zaten pili küçük bir pil 2.5 saat sürmez başka bir şeyden bahsediyordur o.
Aslında ben takali da baya oldu ama hala dolmadi demek ki şarjı ışığı hala yandigina göre
Aslında sürmez o kadar ama bir bak dene bakalım. Ben 1 hafta kullanıp yarım bıraktım boğazda çok tahriş yapıyor çok sık içme
Peki :) teşekkür ederim
Rica ederim küçük hanım :)
Ben bugü yanlışlikla 1.30 saat şarja koydum ama çalişiyor sıkıntı olur mu
bende vozol 10000 çekim var 2 gün önce aldım bu sabah şarjı bitti şarja taktım başka bir yerde çalıştı 40 dakika öncede taktım bekledim bu sefer tat geliyor duman yok ışıkta yok ne yapmam lazım param boşamı gitti?
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?