Samsung
İphone
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bence samsung daha iyi. Ben iPhone kullanıp memnun olan doğru düzgün birini göremedim. Samsung niyeyse bana daha güvenli geliyor ya. En azından bilindik ve çok meşhur bir telefon markası. Ayrıca iPhone bence Samsung kadar rağbet görmüyor. Samsung der susarım ben.
Bence ikiside cok guzel
Bence samsung daha iyi. Ben iPhone kullanıp memnun olan doğru düzgün birini göremedim. Samsung niyeyse bana daha güvenli geliyor ya. En azından bilindik ve çok meşhur bir telefon markası. Ayrıca iPhone bence Samsung kadar rağbet görmüyor. Samsung der susarım ben.
İŞTE 2021'DE EN ÇOK SATAN AKILLI TELEFONLAR
Samsung Galaxy A12 - 51.8 milyon (satma sebebi sadece 129$ olması :D )
iPhone 12 - 41.7 milyon
iPhone 13 - 34.9 milyon
iPhone 11 - 33.6 milyon
Redmi 9A - 26.8 milyon ( satış fiyatı 86$ :D )
iPhone 12 Pro Max - 26.1 milyon
iPhone 13 Pro Max - 24.1 milyon
iPhone 12 Pro - 21.2 milyon
iPhone 13 Pro - 19.4 milyon
Galaxy A02 - 18.3 milyon ( satış fiyatı 108$)
hakikaten samsunglar kadar rağbet görmüyormuş :D :D :D
fiyat olarak bir rakam olmalı kafanda. iphone pahalı. şu anda telefon alsam xiaomi 12 t alırdım
İkisi de Çok kaliteli cihazlar Ama Benim tercihim Samsung dan yana olur ki oldu da zaten Samsung Galaxy S10 Kullanıyorum 😊⭐ Arayüzü Özellikleri çok Güzel Maşallah
sarjı cok hızlı bitiyor eski telefonumdu.. telefon olarak guzel ama priz yanından ayrılamıyodum.. s10 plus ın sarjı daha iyidir
Cevap
22Cevap
İnsanlar: "Iphone daha kaliteli diye seviyoruz." diyor ama şarjı çok çabuk bitiyor, depolama alanları az ve geri tuşu bile yok. Sadece kamerası iyi diye kaliteli mi olmuş oluyor? Samsung Galaxy bin basar! ✌🏻💕
Kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum; Bir buçuk günü rahat götürüyor, depolama alanı olarak en az 128gb'den başlıyor bence 128gb çoğu kişiye yeter diye düşünüyorum. Son olarak geri tuşu aslında var ekranın sol kısmından çekince geri tuşu işlevi görüyor.
İkisininde sağlam telefonlarını kullandım bana göre Samsung
İkisinide kullanmış biri olarak kesinlikle android tercih ediyorum
Ne yapmak istendiğiyle ilgili bir kavram bu.
Öyle aldım kullanayım demek yetersiz kalır.
Soruyu ne olarak soruyorsun ki işletim sistemi olarak mı tasarım olarak mı kullanılış olarak mı
her ikisini de kullanmış birisi olarak kesinlikle iphone dediğim karşılaştırma
İkisini de kullandım, kişinin ihtiyaçlarına göre değişiyor bu. Ben şahsen pili ve yapısı daha güçlü olduğu için samsungu seviyorum. Her gün düşürdüğüm halde hiçbir şey olmuyor. Fakat iphone'u düşürdüğümde paramparça olmuştu.
iPhoneyi sevdim ama iPhoneden daha iyi bir telefon iPhone'den nasıl iki kat ucuz olabilir onu bir düşünün derim.
2 markada bi avuç civata seçince alıcak mısın bana
İphone kaliteli güzel falan diyenler kesinlikle teknolojiden anlamayan insanlar
Hmm, sen çok iyi biliyorsun o zaman. Youtube'dan detaylı kamera testlerini izler isen anlarsın hangisi daha iyi. Altını çiziyorum DETAYLI. Örnek olarak bu videonun https://www.youtube.com/watch?v=QpT5R_6jWYE 57:04 dakikasını izler isen İPhone'un 48mp kamerası, Samsung'un 108 mp kamerasından nasıl daha net ve detaylı çektiğini görebilirsin. Ayrıca sağlamlık açısından da Samsung tarafına bir yorum yapamam ama, benim telefonum 2. kattan mermere düştüğü halde sadece çizik oldu.
O videoda note20ultra ile kıyaslandırma yapılmış herşeyden önce çıkış yolları arasında 2yıl fark ve 2 katdan fazla fiyat farkı var note20 8k çekim ve 5x optik yakınlaştırma yapabilen bi telefon. 14promax 4kdan yüksek çözünürlüğe çıkmayan ve 3x optik zoom yapan bi telefon sen gerçekden videoda iki telefonunda aynı çözünürlükte çekilmiş olamaz istersen teknik özelliklerine burdan bakabilirsin www.epey.com/.../ Ayrıca zaten bakınca telefonların arasındaki fark anlaşılıyor nasıl hala savunuyorsunuz anlamiyorum ne bu elma sevdası. S22ultra ve 14promaxi kiyaslandirdik diyelim özellikleri daha iyi olmasına rağmen samsungu anlatamıyorum çünkü aradıki 24klık fiyat farkı var. Üstelik benim 2.800 e aldım kaçak x3gtmde bile 240hz tarama varken bu telefonda yoksa bunu alan insanda ya zeka yokdur ya da geçim derdi.
S22 ultranın rakibi olsa olsa 13pro max dir. ikisinin arasındaki fiyat farkı 9K civarında (256gb modeller baz alındı) 14proyu baz alırsak aradaki fiyat farkı 13k.
appleda 5 yıl sonra yetkili servisten ORJINAL bataryayı bulursun , samsung servisi ise kovalar seni. İkisinin 2. el piyasasında Apple uzak ara önde. samsung sana exynos gibi rezil kepaze bir işlemciyi dayatır ama bazı bölgelere SNAPDRAGON 8 gen 1 li satar.
Apple ise her yerde A15 işlemcili satar.
şahsi tercihim ; belli bir fiyat bareminin üstüne çıktığım an asla android cihazlara bakmam.
samsung. iphone aşşırı pahalı.
Samsung, iphone gereksiz abartılıyor.
Samsung tabiki android kullananlardanım
Samsung
iPhone 🍎
iPhone 😪
İphone
iPhone tartışmasızz.
iPhone tabiki de
iPhone ❤️
Android
Xiaomi