Arkadaşlar soracağım sorunun cevabını bende biliyorum ama bir gariplik var?

Benim sevgilim sosyal medyadan nefret eder, fakat ben sosyal medyada iş yapan biriyim. O yüzden sosyal medya ile ilgili her şeyi biliyorum ve çok aktifim. Fakat bir gariplik var. Şimdi sevgilim kavgamız yüzünden bana inat instagram hesabı açtı. Aylarca girmedi. Yine bir tartışmamız yüzünden girmeye başladı. Hesabı bende de açık. Hiç bir şeye bakmıyor. Baktığı tek şey arabalar ve görüyorum. Keşfette neye bakarsan, onla ilgili paylaşımlar çıkar. Ama bir haftadır gözümle görmeme rağmen s.. videoları, ç... kadın fotoğrafları çıkmaya başladı. Fakat bunlara bakmıyor. Bütün verileri indirmeme rağmen hiç bir şey gözükmüyor. Hatta garip olan şey onun yanına gittiğim de kendi telefonundan hesabına girdiğinde araba videoları ve görselleri çıkıyor. Ama aynı telefondan ben çıkış yapıp, tekrar girdiğim de kadın videoları, s.. içerikli paylaşımlar çıkıyor. Sonra o eline alıyor telefonu ve tekrar giriş yapıyor. Yine arabalar çıkıyor. Sonra benim telefonumdan, ya da bilgisayarımdan onun hesabına girdiğimde yine kadın içerikleri çıkıyor. Onun telefonunu elime aldığımda da öyle çıkıyor, fakat kendi telefonunu sevgilim eline aldığında çıkmıyor. Ben elime alınca çıkıyor. İkimizde tuhaf tuhaf birbirimize baktık. Bende bakan biri değilim, çünkü benim hesabıma böyle şeyler çıkmıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Bakmadığına eminim. Bu videoları, fotoğrafları kendi bile görmüyor. Çünkü defalarca yanımda çıkış yapıp, yeniledi. Hiç bir şekilde çıkmadı, ama dediğim gibi ben elime alınca çıktı. Hem onun telefonundan, hem kendi telefonumdan girdiğim de çıkıyor. Ama onun elinde çıkmıyor. Noktalama kullanmamın sebebi, soruyu paylaşmadığından kaynaklıdır.

Arkadaşlar soracağım sorunun cevabını bende biliyorum ama bir gariplik var?