Niye logitech marka duz mouse a 100 lira verdigimi sorguluyorum biliyo musunno zaman param vardi dahabpahali bisi alabilirdim fjvjxsjf ama vatandaki adam bana zorla satti resmen
Ya zorla su mouse altina konulan seyi satmaya caisti almadim niye almadim da doye dusundum yani somu gelmiyodu diye almadim ama ucuzdu pisman oldum fjgjcsjrj almma gereken cok sey var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Guzel ama dandik ayarlarin da sorun pubg oynayamazsin
Yok almiycam vazgectim elkme para gecince logitech aliyorum
Logitech marka eline oturan bir şey al keyfine bak ☺️
Logitech var zaten elimde figicisjfj sadece cok ucuz ve fiyatina gore iyi ama elimdeki logitech kablosuz duz standart mouse lardan
bende var çok memnunum
Ne zamandid kullaniyosun yani ucuz hemen bozulur diye korkuyorum da
4-5 yıl oldu valla
3 gün sonra elinde kalır
Iste ondan korkmasam alirdim
logitec harici alma. pahalı ama kullanırsın en azından.
Şu an elimde logitech marka klasik duz bir kablosuz mouse var ama cok ucuz iste bu da djvjxjs
ucuzda, ondan 3 tane almak zorunda kalırsın logitec bozulana kadar.
Kablolu oyuncu mouse almak istiyorum amanyok 200 300 e duzgunnbisi bulsam alirim ama 500 den asagi bir sey yok
500 standart artık. maalesef o elindeki işine yaramaz.
Niye logitech marka duz mouse a 100 lira verdigimi sorguluyorum biliyo musunno zaman param vardi dahabpahali bisi alabilirdim fjvjxsjf ama vatandaki adam bana zorla satti resmen
bilemedik işte ne kadar elektronik eşya , çevre birimi varsa alacakmışız :D
Ya zorla su mouse altina konulan seyi satmaya caisti almadim niye almadim da doye dusundum yani somu gelmiyodu diye almadim ama ucuzdu pisman oldum fjgjcsjrj almma gereken cok sey var
bana da 5 TB harici disk lazım almadım hele bir dursun diye. 1000 idi geçen sene, şimdi 2.600 olmuş. seneye de 6000 olacak herhalde.
Ben oyun oynamiyorum ki benimki biraz keyficilik program falan😃
17x li bir modeli yeter o halde. 150 tl idi en son. çabuk al 400 olmadan :)
Seri link fjvjxjw
Abim ben sana yaziyim mi 1 kac milyon sey daha sorcam sana fivkxjwjs
olur sor bakalım
Yazdim
Evet
1 haftaya bozulur
Dkfkxjs tek korkum o zaten asljnda seneler once idare etsin duye ayni marka yine 20 liraya diz bitane almistim hala yasiyo ama fjgxjsj
bu tür mankalar şans işi alırsın 2 sene çalışır ya da bir hafta gider ne kadar ekmek o kadar köfte aslında
Logitech marka wlimde duz standart bi mouse var 10 yil bile goturur ama buda ucuz iste cekti beni fivxis
logitech bile o kadar iyi değil iyi ama orta diyeyim
Fiyat performans urunu bence kaliteli is goruyo dayanikli
yani aynen öyle
Kablolu oyuncu mouse ariyorum bi taje ama nettekiler en az 500 gecen bi arkadas 2000 e almis oha dedim 50p bana cok geliyo