İnternet & Teknoloji Instagram hesabı açarken telefon numarası zorunlu mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Instagram hesabım var aslındaSevgilimi denetlemek için tekrar açacağım Instagram hesabı açarken telefon numarası zorunlu mu? Cevapla Instagram Soruları Telefon Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
-Brahmann- Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl İlk etapta mail yetiyor ama bir süre sonra istiyor. O yüzden facebook açıp sonra instagrama kaydolabilirsin. 0 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Zorunlu değil fakat e mail unutursan veya değiştirirsen kurtaramazsın mesela 1 0 Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Başta zorunlu değil ama şüpheli hareket edersen numara istiyor mutlaka 0 0 Yorumla
aşkolmasın Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl hayiirrr ben e posta ile kayıt oldum. bir süre numaramı yazmadım da bilgilerime sonradan gerekli olur diye girmiştim 0 0 Yorumla
sezai_acima Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. hayır, zorunlu değil 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 810 cevap paylaştı. değil ancak telefon olmazsa hesap güvende olmaz 0 0 Yorumla
SucukluPatates Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl değil ama ilerde soruyor güvenlik için 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İlk etapta mail yetiyor ama bir süre sonra istiyor. O yüzden facebook açıp sonra instagrama kaydolabilirsin.
Zorunlu değil fakat e mail unutursan veya değiştirirsen kurtaramazsın mesela
Başta zorunlu değil ama şüpheli hareket edersen numara istiyor mutlaka
Evet zorunlu neden bunu sorun ediyorsun ki evli falan misin :)
hayiirrr ben e posta ile kayıt oldum. bir süre numaramı yazmadım da bilgilerime sonradan gerekli olur diye girmiştim
hayır, zorunlu değil
Eposta ile de açabilirsin.
değil ancak telefon olmazsa hesap güvende olmaz
Değil mailin varsa daha iyi
değil ama ilerde soruyor güvenlik için
Değil
Hayır gmail
E mail de olur
Hyr 🤣🤣🤣