İnternet & Teknoloji Google Chrome önizleme sorunu nasıl çözülür? AhmetMiraç Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Chrome'a giriyorum önizleme yazısı çıkıyor üstte bu da gecikme yapıyor nasıl kapanır bilen var mı? Google Chrome önizleme sorunu nasıl çözülür? Cevapla Google Chrome Soruları Google Hakkında Sorular Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Ayarlardan popüler aramaları kapat seçeneği olmalı 0 2 Yorumla AhmetMiraç +1 yıl Evet trend ekranında sağdaki 3 noktaya basınca ayarlar çıkıyor ve oradan kapatmak mümkün. Çok teşekkürler AhmetMiraç +1 yıl Trend haberler gitti ama ilk açınca önizleme yazısı hala duruyor birkaç saniye sonra düzeliyor. Ayarlardan önizleme ile ilgili bir şey bulamadım
Hafız__ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Üç noktadan ayarlara tıklayın, oradan da popüler aramaları gösterme'ye tıklayınca gider. 0 3 Yorumla AhmetMiraç +1 yıl Evet trend ekranında sağdaki 3 noktaya basınca ayarlar çıkıyor ve oradan kapatmak mümkün. Çok teşekkürler Yorumla Hafız__ +1 yıl Rica ederim Yorumla AhmetMiraç +1 yıl Trend haberler gitti ama ilk açınca önizleme yazısı hala duruyor birkaç saniye sonra düzeliyor. Ayarlardan önizleme ile ilgili bir şey bulamadım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ayarlardan popüler aramaları kapat seçeneği olmalı
Evet trend ekranında sağdaki 3 noktaya basınca ayarlar çıkıyor ve oradan kapatmak mümkün. Çok teşekkürler
Trend haberler gitti ama ilk açınca önizleme yazısı hala duruyor birkaç saniye sonra düzeliyor. Ayarlardan önizleme ile ilgili bir şey bulamadım
Üç noktadan ayarlara tıklayın, oradan da popüler aramaları gösterme'ye tıklayınca gider.
Evet trend ekranında sağdaki 3 noktaya basınca ayarlar çıkıyor ve oradan kapatmak mümkün. Çok teşekkürler
Rica ederim
Trend haberler gitti ama ilk açınca önizleme yazısı hala duruyor birkaç saniye sonra düzeliyor. Ayarlardan önizleme ile ilgili bir şey bulamadım