İnternet & Teknoloji Connected2 me gibi site öneriniz var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kendime arkadaş edinebileceğim çöpçatan siteleri var mi. Mümkünse konumlu olsun konuma yakın olan kişileri bulmak daha güzel olabilir Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar dediğiniz tüm uygulamaları indirdim ama tık yok hepsi çöp uygulama Connected2 me gibi site öneriniz var mı? Cevapla Site Soruları Öneri Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl hep aradığım bişiydi ama bir türlü beceremedim, bu site dışında ekmek çıkmadı şimdiye kadar nedense 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Burdan ekmek çıktı mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ilk sevgilim bu siteden olmuştu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hiçbiri işe yaramıyor en azından bende yaramıyor. Tinder var bide 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ağa bizde mal mal vakit olduruyoruz ise yaramadığını bende biliyorum 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben bekletiyle giriyom bişey düşmeyince aşırı canım sıkılıyor moralim bozuluyor ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ama KS'nin ekmeğini yedim bak burası flört sitesi olmayabilir ama denk gelirse düşüyor burdan Yorumla
Centirwomen Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Telegram da vardı bildiğim kadarıyla 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ha evet konum özelliği var onda bi bakayım Soran +1 yıl Ama bi tane kız çıkmaz mi ya hep sap Centirwomen +1 yıl Bilemem artık orasını umrumda da değil sadece öneri Soran +1 yıl Eyvallah
Gizli Üye (25-29) +1 yıl tinder okcupid 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ücretsiz mi dostum Yorumla Cenkk255 +1 yıl Tinderin mantığını anlamadım her şey ücretli Yorumla Soran +1 yıl İkisini de indirdim bi şey yok ya Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Litmach var 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kral orada sistem nasıl bi izah eder misin Yorumla SakarIQ +1 yıl Biraz Twitter gibi Yorumla SakarIQ +1 yıl Sesli odalar var Yorumla SakarIQ +1 yıl Mesajlaşma var ama genelde kimime mesaj atamıyorsun mesaj kutuları dolduğunda ln Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hep aradığım bişiydi ama bir türlü beceremedim, bu site dışında ekmek çıkmadı şimdiye kadar nedense
Burdan ekmek çıktı mi
ilk sevgilim bu siteden olmuştu
Hiçbiri işe yaramıyor en azından bende yaramıyor. Tinder var bide
Ağa bizde mal mal vakit olduruyoruz ise yaramadığını bende biliyorum 😅😅
ben bekletiyle giriyom bişey düşmeyince aşırı canım sıkılıyor moralim bozuluyor ya
ama KS'nin ekmeğini yedim bak burası flört sitesi olmayabilir ama denk gelirse düşüyor burdan
Telegram da vardı bildiğim kadarıyla
Ha evet konum özelliği var onda bi bakayım
Ama bi tane kız çıkmaz mi ya hep sap
Bilemem artık orasını umrumda da değil sadece öneri
Eyvallah
tinder okcupid
Ücretsiz mi dostum
Tinderin mantığını anlamadım her şey ücretli
İkisini de indirdim bi şey yok ya
Litmach var
Kral orada sistem nasıl bi izah eder misin
Biraz Twitter gibi
Sesli odalar var
Mesajlaşma var ama genelde kimime mesaj atamıyorsun mesaj kutuları dolduğunda ln