Güncellemeler
+1 yıl
Rtx 4090, Vatan bilgisayarda, bugün 83 adet satmış.. "Satışlar iyi diyor" , satıcı. Şimdi nüfusun, %20-30 u yüksek gelirli. Bunlar alsa, yetiyor zaten. Ama Almanya 'da dar gelirli bile, bu ekran kartını alabilirken; neden bizim dar gelirlimiz alamıyor? Üzücü olan, bu..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Paradan dolayı alamam
Millet 3000 in yukarısını bile alamıyor kaldı ki 4090 alacak hahaha, ama canavardır o makine ya
Deme öyle, Almanya kıskanır bizi 😂😂
Dur şimdi gaza getirme beni açtırıcaksın ağzımı ama silivri soğuktur 😅😅
Aynen, Sansür yasası da yürürlüğe girdi. Aman dikkat..
bu ülkede yaşamak çok zor.
ben iyi kazanıyorum diye düşünüyorum ama benim bu kartı alabilmem için 1.5 ay çalışmam lazım.
Boş ver, Almanya kıskanır bizi
Iphone icin sıraya girenler bunu pahali ve gereksiz bulur
+++
iPhone görünüyor çünkü üzerinde elma var ekran kartını kimse görmez
Aynen öyle maalesef
Biz niye ekran kartı üretemiyoruz biraz da bunu mu sorgulasak?
Teknolojiye yatırım yok. Ayrıca Almanya 'da üretmiyor. Tayvan ve ABD de üretilen malzemelerle, ABD üretiyor. Ümit Özdağ ve Ya Mansur Yavaş iktidara gelirse, üretiriz. Zira ikisi de teknolojiye değer veren, liderler.
Aslında akp de teknolojiye değer veriyor. Ama askeri teknolojiye değer veriyor. Sivil teknolojide, ciddi gelişme yok..
Aslında bilgisayar konusunda da çok geride sayılmayız. Monster gibi iyi markalarımız var tabi daha iyi olabilir miyiz? Olabiliriz neden olmayalım? Ben istiyorum ki mesela bizim yazılım dilimiz olsun neden Türkçe harflerle program yazamayalım ki?
Dışarıdan ithal edip birleştiriyoruz maalesef. Aseldsn da çalışanlarımız var. Hala, dışa ciddi bağlıyız
Benim ilgi alanıma girmiyor hiç
Valla alamam.
Aldım. Kullanıyorum