Telefonum iphone 11 , alt giriş kısmına hafif sıvı teması oldu , şarja takınca bildirim veriyor sıvı algılandı diye, ama şarjdan çıkarınca bir şey olmuyor önemli bir şey olur mu ne yapmalıyım? Acil lütfenn
Telefonumun giriş kısmına çok hafif bir sıvı teması oldu, uyarı veriyor. Nasıl çözerim bunu?
İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Bu Sorun Benim Başıma da Geldi Benim Telefonum da Samsung Galaxy S10 Bi kere şarja taktım Neyse Biraz etti sonra birden alarm Uyarı sesi çıkarmaya başladı mutfakda ses duydum aslında ama telefonum dan Geldiğini fark etmedim başta sonra anladım gittim çektim şarjdan sonra Hiç şarj etmedi O meğerse benim hatam dan dolayı telefonu ıslak bezle silerken şarj kablosu da biraz sildim Telefon düzeldi ama kablo kullanılmaz hale geldi her neyse soruna gelecek olursam telefonun bir yerlerinde ıslak gördüysen kurulanabilecek bölgeleri dikkatlice temizle baktın ki telefon da ıslak yok o zaman geçmiş olsun şarj kablosu o da tabi yenisini alırsan sorun ortadan kalkar ben öyle yaptım mecburen sorun düzeldi çok şükür