Güncellemeler
+1 yıl
Yani şunu anlamak istiyorum ben engellediğim kişiye fakeden mesaj attım oda fake hesabı oluşturabileceği bütün hesepları engelleye tıklamış. kendi hesabımdan kaldırırsam engelli o bnimi engellemiş olacak? fake hesabı kalıcı olarak silersem durum değişir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Orijinal hesabını da engellemiş olabilir ulaşman zor ama imkansız değil
Onu engelleyemez çünkü zaten ben engellemişdim 1 yıldır engeli kaldırmadım
Missilleme yapmış haklı olarak.
Olur ilişkiler de böyle durumlar Suzan bu kadar kafana takma yaşa hayatını
Hayır degişmez, kaydolduğun numarayla veya e postayla ne kadar hesap açarsan aç aynı şey olur.
O fake hesabı kalıcı olarak sildim. zaten o şahsı ben engellemiştim orjinal hesabımdan hala engelli
Fake hesabı engelledi ve o hesabı kalıcı sildim. kendi orjinal hesabımda ise bn engellemştm uzun süredir. eğer orjinal hesabmdan engeli kaldırırsam gözükürmü?
?
Anlamadım ki dediginden bir sey. Eğer o "oluşturabilecegi hesapları engelle" dediyse göremezsin.
Kendi hesabımdan bir yıldır engelli bni fake hesapdanda o engelledi fake hesabıda kalıcı sildim. şimdi orjinal hesabımdan onun engelini kaldırırsam görebilirmiyim?
Teşekkür ederim bu arada ilgine
Çok karışmış soru ama sanıyorum ana hesabında engellendi.
Nasıl yani
O fake hesap artık yok kalıcı sildim. orjinal hesabımda da bir yıldır engelli. şimdi engeli kaldırsam bna gözükürmü ortada fake hesap yok çünkü
Yani o seni engellemiş olacak demek istedim. Bu tahmin hiç başıma gelmedi ve kimseyi engellemedim.
O bni engellemedi bn onu engelledim orjinal hesabmdan ortada fake yok artık orjinalden kaldırırsam engelini yinede görürmüyüm
O zaman görmeyebilirsin evet.👍
Kendi elimle kendimi mi engellettim😂😂
İşte bunu demek istemiştim.😄
Çok saçma değilmi artık ortada fake hesapda yok yıllardır engelli duran kişiyi fake hesap yüzünden bn engelli durumuna düşüyorum
Faks hesap açmakta bir nevi saçma ve bu tarz durumlara düşürebiliyor demek.😊
Ozaman orjinalden engeli hiç kaldrmym havam olsun😂😂
Haklısın insan bazen çaresiz kalabilio içinde kalan son cümleleri böyle haykırmak istyo yani yaptığım çocukça ama işde insan bazen yapmam dediği şeyleri yapabiliyor hayat işde
Enteresan düşünceler ama bir dene test et bence.😊 Yaş mı 28? Memleket mi Giresun? 28 neden?😊
Evet bu konuda kesinlikle öyle.👍
Yaş 32
Test etmeme gerek yok😊asla bni aramycağını biliyorum denesemde denemesemde aynı salla gitsin. teşekkürler her şey için
Ne demek her şey gönlünce olsun.😊
Len beynimi yaktin dur
Engeli açmasını beklemen gerek
Fake hesabı kalıcı silersem?
Bir şey değişmez pcden falan girip bakabilirsin
Engeli açamaz hesap kalıcı silindi çünkü
O fake hesabı engelledi
O bni engellememişdi orjinali
Gormeyebilirsin
onu nasıl yapmış la
Dimi