Araştırdığıma göre şu an alabileceğim telefon bu bilen ya da kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum iyi kötü yanları nelerdir yardımcı olursanız sevinirim
Xioami redmi note 8 şu an alınır mı kullanan arkadaşlar ya da bilgisi olan yardımcı olur musunuz?
2 yıl kullandım ve şimdi redmi note 10 pro aldım. İstedigini sorabilirsin
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anladım iki sorum var benim için önemli olan bir sarji normal kullanımda oyun vs oynamam sosyal medya ve müzik dinlerim şarjı ne kadar süre gidiyor günlük bide kamerası nasıl güzel mi bunlara cevap verirsen sevinirim
Şarjı 2 gün gidiyor günde 2-3 saat sosyal medyada takılıyorsan ve müzik dinliyorsan. Fotoğraf konusunda da şöyle söyliyim sen anla; amatör olarak çevre fotoğrafları çeken birisiyim ve takipçilerim telefonla çektiğime bir türlü ikna olmuyor
Evet işte almak için sordum burada da zaten note 8 i bilenlerden ya da kullananlardan yorum almak için 😊 bu arada ben alırım kendime teşekkür ederim sen iPhone11 al kendine 😂
Yanlış anlama lütfen ben öyle pek erkeklerle konuşmayı sevmem burada da soru sordum yardımcı yorumlarda konuştum senlik değil yani yapım bu kusura bakma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
2 yıl kullandım ve şimdi redmi note 10 pro aldım.
İstedigini sorabilirsin
Anladım iki sorum var benim için önemli olan bir sarji normal kullanımda oyun vs oynamam sosyal medya ve müzik dinlerim şarjı ne kadar süre gidiyor günlük bide kamerası nasıl güzel mi bunlara cevap verirsen sevinirim
Ha bide sarji geç mi doluyordu ne kadar süre de mesela
Şarjı 2 gün gidiyor günde 2-3 saat sosyal medyada takılıyorsan ve müzik dinliyorsan.
Fotoğraf konusunda da şöyle söyliyim sen anla; amatör olarak çevre fotoğrafları çeken birisiyim ve takipçilerim telefonla çektiğime bir türlü ikna olmuyor
Şarjı hızlı şarj özelliği var zaten dakikada 2 kademe doluyor neredeyse tam sarjı da 50 dk falan sürüyordu dolması
Anladım çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için sağ ol 😊
Rica ederim
Cok iyi telefon. Bizimkiler note 9 varken israrla onu aradilar almak icin
Zamani gitti bunun poco x3 nfc ya da üst modeli al x4 falan iste
Güzel telefondu. Eskidiği için ıphone 13 pro aldım. Bazillen özelliklerini özlüyorum.
Fiyatı kaç tl
şu an Trendyol da 5149 TL
Kullandıgın ne
General Mobile GM 5 dual 5 senedir kullanıyorum artık değişme zamanı geldi
Aynen kskzoxovj samsung almayı dusunuyın mu
Açıkçası tam karar vermedim ama şu anlık istegime uygun telefon bu gibi siz ne önerirsiniz Samsung
Benim için şarj ve kamera önemli
Sarj içinse şayomi iyi. Kamera ama çok iyi bekleme iphone kadar
iPhone kadar beklemiyorum zaten bütçeme uygun bu telefon 😊
Hahahah😂bütçe ne kadar. Ben de iphone 11 alcam ua
Max 6000 TL
Anladım şayomi alalım mı sana 😂
Evet işte almak için sordum burada da zaten note 8 i bilenlerden ya da kullananlardan yorum almak için 😊 bu arada ben alırım kendime teşekkür ederim sen iPhone11 al kendine 😂
Hahahaha sen kendine alcan tabi ben mi ödüvem parasını😂sipariş vercen alcan. Ben iphonemi alcam dkslzxğcğ
Alalım mı sana dediğin için kendim alırım dedim 😂
Yasın kaç senin😂
22 noldu ki
Ben de 22😂yaşıt mıyız senle dkslpxf
Evet aynı yaştayiz komik olan ne anlamadim
Öylesine güldüm ya niye kızıypsun
Kızmadım sadece merak ettim komik olan ne diye neyse teşekkür ederim yorumun için 😊
Rica ederim konusmak ister misin cıkıyım gizliden😊
Yanlış anlama lütfen ben öyle pek erkeklerle konuşmayı sevmem burada da soru sordum yardımcı yorumlarda konuştum senlik değil yani yapım bu kusura bakma
Sorun yok
Anlayışın için teşekkürler👋🏻
Rica ederim ne demek zorla güzellik olmaz zaten😊
Leş ya
Neyi kötü mesela bilmedigim için soruyorum
Alma kasar