İnternet & Teknoloji İlk vlogum nasıl? Ne önerirsiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 İlk kez vlog cektim. Sizce nasil olmuş? İlk vlogum nasıl? Ne önerirsiniz? Cevapla Öneri Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 39 , eic 88% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 372 cevap paylaştı. Doğal ve güzel.Bir o kadar yaşanmışlık var.Biraz acı biraz keder ama tabi mutluluk bir o kadar.Yüz hatları saklayamiyor gerçekleri. 0 0 Yorumla
Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzel olmuş. Güllü Erhan'ı görmek ayrıca mutlu etti. 😊 0 0 Yorumla
MarjorieLavender Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Çok tatlısın ve samimi hahah doğallığın bozulmasın😛😛 yapay insanlardan bıktı bu gözler...😝🤡 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 25,2b cevap paylaştı. Çok güzel olmuş emeğine sağlık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Doğal ve güzel.
Bir o kadar yaşanmışlık var.
Biraz acı biraz keder ama tabi mutluluk bir o kadar.
Yüz hatları saklayamiyor gerçekleri.
Güzel olmuş. Güllü Erhan'ı görmek ayrıca mutlu etti. 😊
güzel biraz fazla sallanıyor ama başlangıçta normal.
Çok tatlısın ve samimi hahah doğallığın bozulmasın😛😛 yapay insanlardan bıktı bu gözler...😝🤡
Çok güzel olmuş emeğine sağlık
Aa ben beğendim baya çok cici olmış :)
Kurrlar vadisi efsane be
Çok ktu
Güzel olmuş bebişim