İnternet & Teknoloji Ekran kartım iyi mi, uygun fiyatlı öneriniz var mı? perimasaligibisin Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl fortnite falan oynanır mı yayın yapmak istiyorum 2 gb yeterli mi sizce Güncellemeler+1 yıl acer aspire e5-575g model Ekran kartım iyi mi, uygun fiyatlı öneriniz var mı? Cevapla Uygun Fiyat Soruları Kredi Kartı Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Onboard yani dahili ekran kartin var 0 0 Yorumla
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Onboard yani dahili ekran kartin var çokta iyi değil geforce diye aratıp uygun fiyatlı bi model beğen 1 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. ekran kartı degil ki bu. sistemin kendi üstündeki chipseti. yani iyi kötü işini görür. 1 0 Yorumla
SeyidPak Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ekran kartın çok kötü 1 5 Yorumla SeyidPak +1 yıl Laptopun çok eski Yorumla perimasaligibisin +1 yıl 2017de aldım Yorumla SeyidPak +1 yıl Düşük bir model almışsın yine de Yorumla SeyidPak +1 yıl Bu arada foto kesin düğünde çekildi :D Yorumla perimasaligibisin +1 yıl bilemedin birader Yorumla
striger Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 610 cevap paylaştı. islemci uzerindeki gpu bu, ekran kartı degil, 2000 liradan asagı kart yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Onboard yani dahili ekran kartin var
Onboard yani dahili ekran kartin var çokta iyi değil geforce diye aratıp uygun fiyatlı bi model beğen
ekran kartı degil ki bu. sistemin kendi üstündeki chipseti. yani iyi kötü işini görür.
Ekran kartın çok kötü
Laptopun çok eski
2017de aldım
Düşük bir model almışsın yine de
Bu arada foto kesin düğünde çekildi :D
bilemedin birader
islemci uzerindeki gpu bu, ekran kartı degil, 2000 liradan asagı kart yok