İnternet & Teknoloji Laptobum böyle kaldı, açılmıyor. Neden olabilir? Bordomaviyeşil Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar laptopum böyle kaldı ne yapmalıyım bilenler yardımcı olabilir mi lütfen Laptobum böyle kaldı, açılmıyor. Neden olabilir? Cevapla Laptop Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Bence açılana kadar bekleyin çok uzun sürerse disk ağırza yapmış olabilir 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Daire şeklindeki noktalar donup kaldı mı dönüyorlar mı? 0 12 Yorumla Bordomaviyeşil +1 yıl Dönüyorlar iki saate yakındır böyle Yorumla technocrates +1 yıl Tamam, bilgisayarın açma düğmesine bir kez basınca kapanıyor mu_ Yorumla Bordomaviyeşil +1 yıl Evet Yorumla technocrates +1 yıl Şimdi kapalı iken açma düğmesine basıp bırakın ve hemen basın ve basılı tutun kapanana kadar. Kapandıktan sonra tekrar basın ve açılmasını bekleyin. Yorumla Bordomaviyeşil +1 yıl Yaptım açılmasını bekliyorum şu an Yorumla technocrates +1 yıl Birkaç dakikadan uzun sürmemeli. Yorumla Bordomaviyeşil +1 yıl Sürüyor maalesef açılmadı hala Yorumla technocrates +1 yıl Biraz daha belkleyin, yine açılmazsa profesyonel yardıma ihtiyacınız olabilir. Yorumla Bordomaviyeşil +1 yıl Mavi ekranda bi yazı geldi bir sorunla karşılaşıldı yeniden başlatılması gerekiyor diye hiçbir şey de yapmadım neden böyle oldu anlamıyorum Yorumla technocrates +1 yıl Farkında olmadan bilgisayarı çarpmış olabilirsiniz, diskler (SSD olmayan) sarsıntıdan olumsuz etkilenebiliyor. Yorumla Bordomaviyeşil +1 yıl Anlıyorum teşekkür ederim yardımlarınız için Yorumla technocrates +1 yıl Rica ederim, geçmiş olsun. Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Benimki 3 saat sürmüştü bekle sen de 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 581 cevap paylaştı. bıraz bekle onarmaya calısıyor 0 4 Yorumla Bordomaviyeşil +1 yıl Bu neden olmuş olabilir peki Yorumla devilish_humanity +1 yıl anı kapanmalardan Elektrik kesılmesı ve kıtlenme gıbı ya da guncelleme yapmıs olabılır bir diger neden harddısk arızasından yapabılır Yorumla Bordomaviyeşil +1 yıl Anladım teşekkür ederim Yorumla devilish_humanity +1 yıl rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence açılana kadar bekleyin çok uzun sürerse disk ağırza yapmış olabilir
Daire şeklindeki noktalar donup kaldı mı dönüyorlar mı?
Dönüyorlar iki saate yakındır böyle
Tamam, bilgisayarın açma düğmesine bir kez basınca kapanıyor mu_
Evet
Şimdi kapalı iken açma düğmesine basıp bırakın ve hemen basın ve basılı tutun kapanana kadar. Kapandıktan sonra tekrar basın ve açılmasını bekleyin.
Yaptım açılmasını bekliyorum şu an
Birkaç dakikadan uzun sürmemeli.
Sürüyor maalesef açılmadı hala
Biraz daha belkleyin, yine açılmazsa profesyonel yardıma ihtiyacınız olabilir.
Mavi ekranda bi yazı geldi bir sorunla karşılaşıldı yeniden başlatılması gerekiyor diye hiçbir şey de yapmadım neden böyle oldu anlamıyorum
Farkında olmadan bilgisayarı çarpmış olabilirsiniz, diskler (SSD olmayan) sarsıntıdan olumsuz etkilenebiliyor.
Anlıyorum teşekkür ederim yardımlarınız için
Rica ederim, geçmiş olsun.
Benimki 3 saat sürmüştü bekle sen de
bıraz bekle onarmaya calısıyor
Bu neden olmuş olabilir peki
anı kapanmalardan Elektrik kesılmesı ve kıtlenme gıbı ya da guncelleme yapmıs olabılır bir diger neden harddısk arızasından yapabılır
Anladım teşekkür ederim
rica ederim