İnternet & Teknoloji Kablosuz kulaklık seçimimde yardım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bunu alabılırim fıyat 750ye kadar çıkabilir onerınız var mı veya bu kulaklığa yorumunuz? Kablosuz kulaklık seçimimde yardım? Cevapla Kulaklık Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
-Brahmann- Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Bunlar kulaktayken düzeltmeye calıstıgında sarkı falan kapanıyor. Xamio kulaklıklar en iyisi, ses kalitesi bunlar kadar iyi degil ama kullanış açısından. 0 0 Yorumla
RedTuborg Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl 1047621380 bu kodu sahibinden. com arama kısmına yaz ben satıyorum kral 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu ürünü tavsiye ederim eşim aldı gerçekten fiyat performans ürünü. Ses kalitesi ve telefon görüşme şarj kalitesi başarılı. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dışarıya ses çıkartıyormus ama cokmu fazla:( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rahatsız edici bir ses çıkartması yok. 😅 o kadar aşırı ince düşünceli iseniz orijinal almak şart tabi Yorumla
Vuslat200 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Benim aldığım süper 9 gün şarjı %100 kaliyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bunlar kulaktayken düzeltmeye calıstıgında sarkı falan kapanıyor. Xamio kulaklıklar en iyisi, ses kalitesi bunlar kadar iyi degil ama kullanış açısından.
1047621380 bu kodu sahibinden. com arama kısmına yaz ben satıyorum kral
Bu ürünü tavsiye ederim eşim aldı gerçekten fiyat performans ürünü. Ses kalitesi ve telefon görüşme şarj kalitesi başarılı.
Dışarıya ses çıkartıyormus ama cokmu fazla:(
Rahatsız edici bir ses çıkartması yok. 😅 o kadar aşırı ince düşünceli iseniz orijinal almak şart tabi
Benim aldığım süper 9 gün şarjı %100 kaliyor
300 liraya sana göndereyim
Jbl uzak dur