Neden benim bir İphone' um yok, kaç para uleyn bir iPhone kaç para?
( Not: model model yazabilirsiniz : )
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden benim bir İphone' um yok, kaç para uleyn bir iPhone kaç para?
( Not: model model yazabilirsiniz : )
şu an İphone kullanmıyorum ama geçmişte kullandım alışınca güzel geliyor ama illa şart değil benim için. Aynanın karşısında foto çekinip "bakın benim iphone'um var" amacıyla alanlar mantar gibi türedikleri için soğudum.
Cevap
3Cevap
Ben bilerek almadım şarjı çabuk bitiyor kaçak site APK indiremiyorum herşeyin orijinalini istiyor. Android daha özgür kılıyor insanların.
Evet , bunlarda ayrı bir dert, fitil ediyor insanı bir şey yukleyememek. Gerçi hiç kullanmadım sayılır ama illa kendi orjinalleri yukletiyormuş
Şarjda büyük sıkıntı uğraşamam, aldım 4-5 sene önce iPhone 7 1 yıl kullanmadan sattım. Geçen hafta Irak'tan Xiaomi M11 T pro getirttim 3 gün şarjı dayanıyor neredeyse mük telefon
Kapanmıyor mu bu bir,
İkincisi kaç paraya getirttim, nasıl getirttin
Sınırsız İMEİ artırıyorsun kapanma olayı yok. 5500 TL ye, illegal yollardan bu işi yapan arkadaşlarim var.
Boşa giden paralar. Ben 2.5 bine aldığım telefonla soru soruyorum adam 50 binlik telefonla yanıt veriyor.
Hayat bundan ibaret
İyi yaklaşım
Bir zamanlar hep heves etmiştim iPhone 8 plus'a ama millet çıtayı da geçti 12 mi dersin 13 14 mü dersin ben anca rüyamda görürüm 😂
Bı ara abim iPhone 5 vermişti, geri tuşu bulamamıştım , üç gün içinde gıcık olup birakmistim. Ulan iphonesuz hayat niye olmasın, patlicaninda canı var 😖😖😖
Aman napcan eda , elindeki ney simdi
Redmiler bile iyi valla
Ben aynı telefonu iki yıldır kullanıyorum, senden sağlamdır bence.
Kız gibi 😂😂😂hala
Desene sana demirden şey olsa dayanmaz 😂😂😂😅🤣
Telefona😅
Senin için fesat, ilk telefonlar demirden değil miydi 😂🤣🤣 onu bile bozardin sen. Gerçi sen ne anladinss artık 😂😂😂
Snaa teflon Alacam, demirmatik😂😂😂🤣
benim de yok iphone alıcam ama karar veremedim. lükse gerek yok 7plus kafi gibi duruyor simdilik
Omix varmış gayet iyi diyorlar
Evet marka
Omix özellikle falan yaz googleye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?