Oppo Samsungdan daha dirençli Samsung Galaxy kadar çok yüksek MP kamerası yok ama Samsung Galaxy gibi donma kasma ısınma gibi sorunlar kendi kendine asla arıza çıkmaz. Sen uzun ömürlü telefon istiyorsan oppo A16 veya üstü fark etmez
ben a13 kullanıyorum bataryası 5000 mAh ve şarjı gayet iyi gidiyor arka kamerası eh işte oyuncu telefonu değil şahsen free fire oynuyordum 1.5 ay sonra fazlaca ısınmaya ve yavaşlamaya başladı ama ben ağır oyun oynamam pdf gibi belge açarım sosyal medya gibi şeylere bakarım diyorsan uygundur kasmaz. bu arada benimki açık mavi en güzel rengi bu diğerlerini pek beğenmedim. oppo hakkındada fikrim yok internetten her 2 telefon için bir sürü videolar var özelliklerini açıp dinle öyle karar ver
Ben oppo A16 birbuçuk yıldan fazladır kullanıyorum. Ve şuana kadar hiç bir oyunda sıkıntı olmadı. Şimdiye kadar Samsung Galaxy ve diğer markalardan çektiğim sorunları oppo dan görmedim Oppoyu gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Baba gibi telefon asla yarı yolda bırakmaz Samsung Galaxy ler çoğu yazılımsal hatalardan dolayı bazıları anakart batarya bozuluyor bazıları kamera bozuluyor. Bazı Samsung Lara bakıyorum kendiliğinden kapanıyor açılıyor. Ve Samsung Galaxy sıfır kapalı kutu aldığında bile bakıyorsunuz bazıları ortasında kırmızı çizgi çıkıyor veya ekran da beyaz lekeler çıkıyor Peki git bak bakalım O opponun ürünlerine Opponun en pis telefonunda bile Samsung Galaxy kadar kasma ısınma sorunu batarya ekran anakart teknik arıza çıkıyor mu? Opponun kaybettiği tek bir nokta vardır oda yüksek MP kamera yüksek MP ekran yok eğer bu eksikliklerini giderse opponun karşısına rakip çıkacak marka Yok İPhone buyursun gelsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Samsung Galaxy A13 bence
Oppo Samsungdan daha dirençli
Samsung Galaxy kadar çok yüksek MP kamerası yok ama Samsung Galaxy gibi donma kasma ısınma gibi sorunlar kendi kendine asla arıza çıkmaz. Sen uzun ömürlü telefon istiyorsan oppo A16 veya üstü fark etmez
ben a13 kullanıyorum bataryası 5000 mAh ve şarjı gayet iyi gidiyor arka kamerası eh işte oyuncu telefonu değil şahsen free fire oynuyordum 1.5 ay sonra fazlaca ısınmaya ve yavaşlamaya başladı ama ben ağır oyun oynamam pdf gibi belge açarım sosyal medya gibi şeylere bakarım diyorsan uygundur kasmaz. bu arada benimki açık mavi en güzel rengi bu diğerlerini pek beğenmedim. oppo hakkındada fikrim yok internetten her 2 telefon için bir sürü videolar var özelliklerini açıp dinle öyle karar ver
Ben oppo A16 birbuçuk yıldan fazladır kullanıyorum. Ve şuana kadar hiç bir oyunda sıkıntı olmadı. Şimdiye kadar Samsung Galaxy ve diğer markalardan çektiğim sorunları oppo dan görmedim
Oppoyu gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Baba gibi telefon asla yarı yolda bırakmaz
Samsung Galaxy ler çoğu yazılımsal hatalardan dolayı bazıları anakart batarya bozuluyor bazıları kamera bozuluyor. Bazı Samsung Lara bakıyorum kendiliğinden kapanıyor açılıyor. Ve Samsung Galaxy sıfır kapalı kutu aldığında bile bakıyorsunuz bazıları ortasında kırmızı çizgi çıkıyor veya ekran da beyaz lekeler çıkıyor
Peki git bak bakalım O opponun ürünlerine
Opponun en pis telefonunda bile Samsung Galaxy kadar kasma ısınma sorunu batarya ekran anakart teknik arıza çıkıyor mu?
Opponun kaybettiği tek bir nokta vardır oda yüksek MP kamera yüksek MP ekran yok eğer bu eksikliklerini giderse opponun karşısına rakip çıkacak marka Yok
İPhone buyursun gelsin
Yazılım stabilitesi açısından samsung öneririm ayrıca köklü bir marka. Ben A22 aldım bütçene uyarsa onada bakabilirsin.
Fiyat olarak bütçen ne kadar ona göre bir şey söyleyeceğim
İnternetten ikisinin de özellik karşılaştırması bakarak almalısın.
Yavrum burası çok bilmiş cahil cühalayla dolu harbiden bir telefoncuya sor iyi telefon lazım bu devirde
Keşke iPhone alabilsen
😭😭
Oy oy
Kankam bütçen ne kadar sorması ayıp
A13 benve