Arkadaşlar bilgi sahibi olan bakabilir mi?
İlk defa org alacağım. Yanında adaptörü de var denildi. Ama şarj etmeye yaramıyor sadece prize takınca çalışmaya yarıyor dedi satıcısı. Adaptör zaten şarj etmek ve ve çalıştırmak için kullanılmıyor mu? Ben mi yanlış biliyorum acaba, satıcı mı bilmiyor?
İlk defa org alacağım. Yanında adaptörü de var denildi. Ama şarj etmeye yaramıyor sadece prize takınca çalışmaya yarıyor dedi satıcısı. Adaptör zaten şarj etmek ve ve çalıştırmak için kullanılmıyor mu? Ben mi yanlış biliyorum acaba, satıcı mı bilmiyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Orglarda adaptör elektrik akisini saglar org gitar gibi çalarken gezecegin bir muzok aleti degildir. Oturursun izabelyo calarsim
Kardeşim ne diyorsun?
Bir cahile muzik hakkinda bilgi vermeye calisiyorum
Cahillikle ne alakası var yazdığımın? Ayrıca bilip bilmeden yaptığınız yorum nedir? Pratik için alıyorum orga hevesim yok zaten. Size ne bundan?
Sen org alma org buna hazir değil
Tamam.
Sormadın mı nasıl sarj edildiğini?
Şarj aleti yok diyor
Ama adaptör var diyor. Adaptör şarj ediyor bildiğim kadarıyla
Bende öyle biliyorum markası ne?
Yamaha psr200
Ben bir bakayım
Satıcı sanırım adaptör değil prizden çıkarınca çalışmıyor. Takınca çalışıyor dedi. Sanırım bilgisi yok. Çünkü elindeki adaptör oluyor bu durumda diye biliyorum. Yani adaptör oldukça çalışıyor zaten öyle değil mi? Şarj aleti diye bir şey yok diye biliyorum
Markasını söyler misin yardımcı olayım
Yamaha psr200
Diğer yorumları da okuyabilir misiniz detaylı yazdım
Şarj aleti yok elektrikle çalışan bir cihaz o adaptörü taktığın süre boyunca kullanabilirsiniz
Teşekkürler
Rica ederim