Arkadaşlar 11 pro max mi yoksa 12 mi ve neden?
bir kez alabilirim o yüzden emin olup almak istiyorum. Ve anlamam öyle özelliklerinden şundan bundan. Yardımcı olur musunuz
Arkadaşlar 11 pro max mi yoksa 12 mi ve neden?
bir kez alabilirim o yüzden emin olup almak istiyorum. Ve anlamam öyle özelliklerinden şundan bundan. Yardımcı olur musunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hemen hemen aynı sayilirlar. İnternetten 12 vs 11 pro Max videoları var karsilastirilmalı izleyebilirsin. Ben öyle yapıyorum ekran kartı işlemci vs alırken. Test videolarını izle.
Peki sen olsan hangisini alırdın
Senin için karşılaştırma videolarını izleyip geliyorum.
Şakammııı
Nasıl şaka miii
Gerçekten izleyecekmisin
Şimdi 11 pro Max 12 ye göre daha uzun ve geniş. Kamera ve şarj kapasitesi olarak daha iyi. Eğer ki 12 pro alsan evet 11 pro Max e göre daha iyi ama 11 pro Max 12 ye göre bir çok alanda önde.
Ozaman 11 pro max değil mi? Çok teşekkür ederim bu arada
Kesinlikle, testler bunu gösteriyor. Ama yine son karar senin. Bana soracak olursan 11 pro Max alırdım 2 telefon arasında. Sürekli bu işlerle ilgilenen birisiyim özellikle PC.
Teşekkür ediyorum tekrardan
Önemli değil, iyi geceler.
Kuzen yeni aldı 11 i arkadaştads 12 var kamerada bence acayip fark var ben 11proyu beğenmedim alıyosan alabildiğin en üst modeli al
14 alamam maalesef dediğim gibi 11 pro max ya da 12
12 en azından a14 bionik cipsetli 12 al gitsin
O nedir
Alacaksan en yuksegi hangisi ise onu al
İkisi arasından mı
2 si arasinda kaldiysan 12 al ama arada kalmadiysan en yüksegini al boş ver 11 de 12yide
Maalesef alamam en yükseği 14 ve imkanı yok benden o kadar para çıkmaz
12 al bende de 14 pro max var uzay siyahı rengi
Güzel günlerde kullanın
Sende güzel günlerdw kullan yeni alacagin telefonu
12 mini
Neden peki
Küçük hafif ve güçlü