İnternet & Teknoloji Telefonum iPhone X bir an da böyle oldu, nasıl düzelir? Denizheheheq Takip Et Xper 5 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yere düştü nasıl düzelicek fiyatı be bunun öçalışıyor sadece ekran yok görmeden yazıyorum ahaksnjs Telefonum iPhone X bir an da böyle oldu, nasıl düzelir? Cevapla iPhone Soruları Telefon Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Ekran değişmesi lazım 0 0 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Ekran bozulmuş değişmesi lazm 0 2 Yorumla Denizheheheq +1 yıl Fiyatı nedir ya Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl İnternet'e bak çıkar Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Ekran paneli değişecek 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl 6s var üzülüyorum destek çekiliyor diye djfh 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Jsoapzpcpf ekran krılmıss 0 2 Yorumla Denizheheheq +1 yıl Uzun yazma yarısı gözükmüyor hakahskaja Yorumla Cevap sahibi +1 yıl YazıkÜzüldümSana Sjaksıxo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ekran değişmesi lazım
ekranin kendisi gitmis, onu cikar yenisi taktir bitmistir...
Ekran bozulmuş değişmesi lazm
Fiyatı nedir ya
İnternet'e bak çıkar
Oow geçmiş olsun. Ekran gitmiş.
Ekranın gitmiş. 1000₺
Ekran değişmesi lazım
Ekran paneli değişecek
6s var üzülüyorum destek çekiliyor diye djfh
Gecmiş olsun 1000-1500 arası
Jsoapzpcpf ekran krılmıss
Uzun yazma yarısı gözükmüyor hakahskaja
Yazık