İnternet & Teknoloji E-devlet isim değiştiriyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İki ismim var ilkini değiştirmek için başvurdum 1 ay önce Güncellemeler+1 yıl Güncelllll E-devlet isim değiştiriyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Adınız Kamile v. b. ise değişiyor ama Ceren v. b. ise değiştirmiyorlar. 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Yok ilk ismim garip bi isim değiştirebilirler. Özgül Yorumla AgentKid +1 yıl O isim değişmez maalesef, dava açmanız gerekir.Kamile, Pakize, Zekiye, Satılmış gibi isimleri değiştiriyorlar. Yorumla Soran +1 yıl Özgül tuhaf isim ve diğer ismim sabit duracağı için değişir Yorumla AgentKid +1 yıl Değişmez, net söylüyorum.Asliye Hukuk Mahkemesi'ne dava açmanız gerekir, ortalama 1100TL ücreti var. Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim olsun da versin ya Yorumla AgentKid +1 yıl Dava açarken 488TL, dava bitiminde ise 700TL daha ilan ücreti talep ediliyor.Ödemezseniz yanıyor dava. Yorumla Soran +1 yıl Nolacak ya çok değil Yorumla AgentKid +1 yıl Ben değiştirdim adımı dava açıp, parayı verdim yapacak bir şey yok. Yorumla Soran +1 yıl Neydi adın Yorumla Soran +1 yıl Sen de güya 1.5 trilyonluk arabayla resim koyuyon bin liranın lafını yapıyon Yorumla AgentKid +1 yıl Eski adımı söylemek istemiyorum ama şu an Mert adım. Yorumla Soran +1 yıl İki adın mı vardı eskiden Yorumla Soran +1 yıl E devlet isim kararı daha 1-2 ay önce çıktı sen o yaygın değilken açmışsın mecbur mahkeme olmuş tabi Yorumla AgentKid +1 yıl Evet.Birde araba benim değil babamın şahsi aracı.Bavyera Motor Fabrikalarında çalışırken almıştı, TR'ye gelirken bu arabayla geliyor bende geldiği zamanlarda ondan otlanıyorum. Yorumla İsimsizx34 1 yıl Peki erkek diyar ismi değişir mi? Yorumla
nickbulamadimcnm Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Geçerli bir neden yoksa e-devlet üzerinden değiştiremezsin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden sormuyorlar ki Yorumla nickbulamadimcnm +1 yıl Özgül ismini kimse değiştirmez Yorumla Soran +1 yıl Yanlış yazılmış isim gibi Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Değiştirmez 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Degistirir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Adınız Kamile v. b. ise değişiyor ama Ceren v. b. ise değiştirmiyorlar.
Yok ilk ismim garip bi isim değiştirebilirler. Özgül
O isim değişmez maalesef, dava açmanız gerekir.
Kamile, Pakize, Zekiye, Satılmış gibi isimleri değiştiriyorlar.
Özgül tuhaf isim ve diğer ismim sabit duracağı için değişir
Değişmez, net söylüyorum.
Asliye Hukuk Mahkemesi'ne dava açmanız gerekir, ortalama 1100TL ücreti var.
Sevgilim olsun da versin ya
Dava açarken 488TL, dava bitiminde ise 700TL daha ilan ücreti talep ediliyor.
Ödemezseniz yanıyor dava.
Nolacak ya çok değil
Ben değiştirdim adımı dava açıp, parayı verdim yapacak bir şey yok.
Neydi adın
Sen de güya 1.5 trilyonluk arabayla resim koyuyon bin liranın lafını yapıyon
Eski adımı söylemek istemiyorum ama şu an Mert adım.
İki adın mı vardı eskiden
E devlet isim kararı daha 1-2 ay önce çıktı sen o yaygın değilken açmışsın mecbur mahkeme olmuş tabi
Evet.
Birde araba benim değil babamın şahsi aracı.
Bavyera Motor Fabrikalarında çalışırken almıştı, TR'ye gelirken bu arabayla geliyor bende geldiği zamanlarda ondan otlanıyorum.
Peki erkek diyar ismi değişir mi?
Geçerli bir neden yoksa e-devlet üzerinden değiştiremezsin
Neden sormuyorlar ki
Özgül ismini kimse değiştirmez
Yanlış yazılmış isim gibi
Değiştirmez
Niye
Degistirir
İnşallah