Güncellemeler
+1 yıl
yardımcı olursanız sevinirim...
Merhaba arkadaşlar.
İnstagram'da erkek arkadaşıma fake hesaptan takip isteği atmıştım. Fake olduğunu anladığı için engellemiş ve bağlantılı hesapları engelle dediği için de benim hesabım da engellenmiş durumda. Fake hesabı silersem bendeki engel otomatik kalkar mı? Bendeki engeli nasıl kaldırmasını sağlayabilirim? Bu konuda bilgisi olan var mı? Yanıtlarsanız sevinirim...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Biri seni fake hesabindan engelledigi zaman sen o kisinin hesabini goremiyosun ama o senin kendi hesabini gorebiliyo dene istersen bu dogru. ve eger siz kendi hesaplarinizdan takiplesiyorsaniz o kisinin sizin fake hesabinizi engellemesi sizin kendi hesabinizi etkilemiyo
Oldu mu acaba fake hesap silinince engel kalktı mı
Oldu mu böyle
@Angelllaa düzeldimi sizin
@Angelllaa acil cevapp düzeldimi 1 ay sonra
@İsimsizxxxc sonuç alabildinizmi acaba 🤔
@Elilf duzeldi mi
@Angelllaa denediniz mi acaba engel kaktı mı fake hesabı silince
Çaktırmadan onun farkına varmasını sağla, sonra ben seni ne ara engelledim falan diyecek. Trip falan atarsın al sana triplik iş çıktı 😀
dedim beni neden engelledin diye zaten. fake hesabın ben olduğumu anladı sonra. engeli kaldırmadı. fake hesabımı silersem benden de engel kalkar mı?
Hmmmm kalkmaz sanırım. Durumu düzeltmek için minik hediye vs al gönlünü al kolay gelsin
Bu sorun çözüldü mü. Aynı şeyi yaşıyorum şu an. Fake hesabı mı sildim. Engel otomatik kalkar mı
Çözüldü mu
muhtelemelen 1 ay içinde kalkar diye düşünüyorum çünkü instagram silininen hesabın verilerini 1 ay içinde tamamen yok ediyor
Denediniz mi bunu doğruluğu kesin mi
Kesin mi
Oldu mu emin misiniz
@Angelllaa merhaba kalkıyormuymuş hesap kapanınca
@Asel12340 çözüldü mu
Aynı sorun bende de var fake hesap silinince kendi hesabından engeli kalktımı
Sizin kalktı mı engel
Niye böyle şeylerle uğraşıyorsun ki
profilini göremiyorum görmek istiyorum neden uğraşmiyim
Şifresini iste
siz biliyo musunuz fake hesabı silersem benden de otomatik kalkar mı engel?
Kalkmaz onun kaldırması lazım
Konu çözüme kavuştu mu acaba
Merhaba sorun çözüldü mü acaba yardım
Aynı durum bende de var çözüm bulabildiniz mi
Merhaba sorun çözüldü mü acaba yardım
@ezlerglu sorun çözüldü mü acaba şu an aynı dert bende de var
@Serenad123 aynı sorun bende de var şu an:(
@kbusraxx fake hesabımı sildim buna rağmen engel kalkmadı kendi hesabımdan :(
@Serenad123 hesabı komple 1 ay içinde silindi buna rağmen engeliniz kalkmadı mi
@Oykutiryaki28 başka bi farkeden yazıp bu hesabı engelden kaldır önemli bi şey dicem yazsak acaba kaldırırlar mı başka yöntem gelmiyo aklıma çünkü 😭
@Senanurunuz deneyebilirsin olabilir
@Oykutiryaki28 onu bilmiyorum hesabımı sildim bi süre bekledim engel falan kalkmadı bende yeniden açtım sonra zaten o kişi engelimi kaldırdı ben olduğumu anlamadan