Sadece bunları alabiliyormuşum yani aşagıya indikçe daha var tabi ama bu ne 40 tlye aldıgımı bilirim şimdi 80 yl mi vericem ya ne saçma bişi buu ve bana özel neye göre bana özel

Sadece bunları alabiliyormuşum yani aşagıya indikçe daha var tabi ama bu ne 40 tlye aldıgımı bilirim şimdi 80 yl mi vericem ya ne saçma bişi buu ve bana özel neye göre bana özel
Tüm hatlar böyle özellikle Turkcell. Taahhüt bitene doğru düzgün uygun tarife vermezler. Çünkü sen zaten mevcut müşterisin. Önemli olan diğer olmayan müşterileri almak. O yüzden yeni gelenlere çok daha avantajlı paketler verilir. Bir çeşit satış stratejisi
Sen Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde ve aile şirketinin yönettiği bir hükümetin altında olduğun için, bunlar sana özel fırsatlar. He eğer ki, şirketi aile yönetmeseydi, pardon devleti , aile şirketi yönetmeseydi, böyle olmazdı. Bütçede ki açıkları, şirket çalışanları vergi olarak her yerden kesiyorlar maalesef. Ama olsun, yeter ki şirket batmasın, gerisi çok önemli değil.
Ben daha iyi yazamazdim :) ve evet, cevabi da bu maalesef...
Cevap
5Cevap
Fiyatlar kitlemeli. Lanet gelsin fatura ödeyemez olduk
Evet ya
Turkcell her zaman kazıktırç
Digerleri cok ucuzmus gibi yaziyorsun :D Starlink gelmeden ucuzlamaz bu ulkede ne telefon ne internet paket fiyatlari... Ki gelse de ucuzlamamasi buyuk olasilik, onu da yasaklarlar burada.
@partybunny Valla vodofone kullanıyorum bana göre oldukça uygun
trdeki arkadasim gecen sene vodafoneda gecebildigi en dusuk paketin 50 lira oldugunu soylemisti. Hatta bir ara yazliktayken cok fazla internet asimi yaptigi icin minimum paket 12 GB internetli 90 liralikmis.
Ama evet, devletin turkcell'e yaptiklarindan sonra turkcell ve telekoma kiyasla en iyisi vodafonedur.
Artık ucuz bir ürün yok
Beb durmadım değiştirdim operatörü lanet gelsin
Turkcell mi
Evet
O çekmiyor diyorlar
İzmir
Kullanma o xaman
😯 woww
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?