İnternet & Teknoloji A101' başvuru formu dolduruyorum gönder diyorum ama donuyor, mesajınız bize ulaştı demiyor. Sorun mu var? Umut521 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Başvurular bitti mi sizde de böyle oluyor mu Güncellemeler+1 yıl Siz denediniz mi oluyor mu bugün deneyen ya da başvuru yapan var mı A101' başvuru formu dolduruyorum gönder diyorum ama donuyor, mesajınız bize ulaştı demiyor. Sorun mu var? Cevapla Mesaj Soruları A101 Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 440 cevap paylaştı. Başvuruları bitmiş olsa, o formu yayından kaldirirlar. Mutlaka siteyle alakalı yazılım sorunu var, yarın tekrar dene. Dün akşam ben de internet bankacılığı hesabıma giriş yapamadım mesela, bu tarz problemler olabiliyor 1 6 Yorumla Umut521 +1 yıl Ama 4 gündür olmuyor peki beni engelleyebilirler mi Yorumla u Luccᴀ +1 yıl Öyle bir şey olmaz, seni niye engellesinler. Mutlaka bir teknik sorun vardir Yorumla Umut521 +1 yıl Peki kime sormamız gerek müşteri hizmetleri bilir mi Yorumla u Luccᴀ +1 yıl Evet, yarın müşteri hizmetleri hattını arayıp durumu bildir. Başvuru yapmak istiyorum ama site teknik sorun veriyor de Yorumla Umut521 +1 yıl Peki hangisine bağlanacam internet alışverişi mi mağaza mı kaçı tuşlucaz Yorumla u Luccᴀ +1 yıl Mağazaya tuşla bakalım, müşteri temsilcisi sana bilgi verecektir Yorumla
tam_1asln Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 72% +1 yıl Kader senin oraya düşmeni istemiyo olabilir bence gönderme daha iyi 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Boşuna uğraşma bence gerçek cv ye bile bakmıyorlar kaldı ki internet üzerindeki forma baksınlar 😂 ben de yaptım aylardır ne arayan var ne soran 0 3 Yorumla Umut521 +1 yıl Sende gönderiliyor mu bizde olmuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum ama error veriyor olabilir başka bir zaman tekrar dene Yorumla Umut521 +1 yıl Bidaha deneyebilir misin oluyor mu diye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Başvuruları bitmiş olsa, o formu yayından kaldirirlar. Mutlaka siteyle alakalı yazılım sorunu var, yarın tekrar dene.
Dün akşam ben de internet bankacılığı hesabıma giriş yapamadım mesela, bu tarz problemler olabiliyor
Ama 4 gündür olmuyor peki beni engelleyebilirler mi
Öyle bir şey olmaz, seni niye engellesinler. Mutlaka bir teknik sorun vardir
Peki kime sormamız gerek müşteri hizmetleri bilir mi
Evet, yarın müşteri hizmetleri hattını arayıp durumu bildir.
Başvuru yapmak istiyorum ama site teknik sorun veriyor de
Peki hangisine bağlanacam internet alışverişi mi mağaza mı kaçı tuşlucaz
Mağazaya tuşla bakalım, müşteri temsilcisi sana bilgi verecektir
Kader senin oraya düşmeni istemiyo olabilir bence gönderme daha iyi 😂
Boşuna uğraşma bence gerçek cv ye bile bakmıyorlar kaldı ki internet üzerindeki forma baksınlar 😂 ben de yaptım aylardır ne arayan var ne soran
Sende gönderiliyor mu bizde olmuyor
Bilmiyorum ama error veriyor olabilir başka bir zaman tekrar dene
Bidaha deneyebilir misin oluyor mu diye