Amerika'da yapılan bir araştırmaya göre diğer kuşaklara kıyasla Z kuşağının en sevdiği ve kullandığı 10 marka açıklandı. Bunlar;
- Youtube
- Netflix
- Amazon
- M&M'S
- Walmart
- Target
- Doritos
- Kit Kat
- Oreo

Amerika'da yapılan bir araştırmaya göre diğer kuşaklara kıyasla Z kuşağının en sevdiği ve kullandığı 10 marka açıklandı. Bunlar;
İnsan kendisini büyüteni sever. Z kuşağını YouTube ve yancıları ile sustup büyüttüler ondan..!
5 yaşındaki çocuklarda bir sürü dişi olan, çocukların hayallerini ve güvenlerini yıkıp, yerine korku inşa eden, korkudan tuvalete gidemeyip altına kaçırtan videoların, oyunların pelüş oyuncakları var. Ekonomik sorunlardan, sürekli çalışmaktan bu zehri görmeyen anne babalar birde mecbur kalıp oyuncaklarını alıyorlar. Z kuşağından sonra gelen kulak beni korkutuyor.
Bazı kaynaklara göre Z bazılarına göre Y kuşağına dahilim ama benim de en sevdiğim plaftorm YouTube. Hem eğlence kanalları hem de bilgi kanalları mevcut. Tüm platformlar kapanacak biri kalacak deseler YouTube kalsın isterim.
Cevap
69Cevap
Sony, Asus, Msi, Lacoste, Razer, Adidas.
YouTube seviyorum
youtube ve google müq, netflix ve amazon sevmiyorum (instagramıda o kdr sevmiyom gerçi tiktok ztn nefret ediyorum, facebook harika hergün ztn face teyim) doritos güzel ama o kadarda değil ama ruffless daha güzel birde lays, kitkat okey seviyorum, oreo da iyi diğer dediğin M&M'S Walmart Target ne en ufak bi fikrim yok
Bunları z den önce var olan kuşaklarda seviyor sevmekle kalmıyor bu markaları bir araya getiren z, den önceki kuşaklar. Bu z kuşağı neden bu kadar abartılıyor her yaptığı hareket milatmış ortaya getirdiği somut bir şey bile yok😆
Z kuşağı instagram, tiktok, snapchat, meincraft, lol, pubg vs kullanıyor diye biliyorum çıldurmışcasına
Kitkat, oreo , m&m's, doritos yanlislikla mı girdi araya ben mi cahil kaldım 🤭
Tiktok bana boş beleş insan işi gibi geliyor, youtube, netflix ve google kullaniyorum burada sayilanlardan.
A’dan Z’ ye bir çok kişi TikTok’çu
Korona olmadım
Aşı olmadım
TikTok hesabı açmadım.
Şükür moment dostlarım
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
YouTube
Netfilix gibi şeylere para vermeyi gereksiz buluyorum. Googleye o filmleri ve dizileri yüklüyorlar.
Zaten insanlık yavaş yavaş üretimden uzaklaşıyordu yeni nesil tüketim toplumu olduğunu çoktan kanıtladı. "Bütün ümidim yapay zekadadır" Severance 😂
Tiktok vb video siteleri yok bende instagram üzerinden belirli yerleri kullanıyorum video için youtu. be
Benim yeğen de Z kuşağı ama ona sormadılar. Galiba bu verilerle de algı yapmaya çalışıyorlar 😉👍
ya onlarda erir gider silinir. zamanın feysbuk (facebook) yokmuydu. şimdi nerde. siberalem yonca vs
Z kuşağıyım ve tiktok ile uzaktan yakından bağlantım yok ayrıca kullanmadım kullanmam. Bence beyni küçültüyor.
Birinci sırada tabii ki YouTube. İkinci sırada aynen öyle Google. Doritos'u da çok severim.
Z kuşağı değilim yaşım 26 ama evet YouTube gibisi yoktur bence
İnstagram kullanmıyorum tiktoj sadece anlamlı videolar için kullaniyorum
z kuşağıyım ve buradan sadece youtube ve google kullanıyorum
Bana sormadılar nasıl bir anket bu 🙄
Bu arada evet en iyisi youtube
Z kuşağı değilim ama Bunların dışında kitap okumayı seviyorum (Y Kuşağıyım) :)
Z kuşağı saçma sapan bir kuşak Allah kaçtır diye sor beştir niye cevap verir
Netflix ten sıkıldım. Exxen de 2-3 program dışında çok zayıf. En iyisi youtube
YouTube 🎥Rave 🍿/ Google 🔎 /instagram. //Eti kakaolu bisküvi // Vişneli browni
Instagram , tiktok, wattpad, twitter, canva, picsart, capcut
Sony, Asus, Shure, Tama, Paiste, Ahead, Yamaha, Casio, Google, YouTube
Bence tiktokta kullanıyorlar ama yinede sen bilirsin 😂
Youtube, Google, Indomie, Nike, ICI PARIS XL
Genelde KS ve YouTube. Diğer uygulamalarda aktif değilim, çok gereksiz geliyolar.
Kuşakların alfabelere bölünmesine karşıyım. Youtube hiç kullanmıyorum diyen kuşak var mı ki
6 yaşındaki oğlum bile YouTube'dan başka bir şey izlemiyor
Amerika eksik araştırma yapmış bence. Z kuşağı TikTok'tan ayrılamıyor.
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
⭐ YouTube ⭐
⭐ YouTube Music⭐
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Bende çok seviyorum. Y kuşağıyım ama Zlere yakın olduğum için olabilir
Kesinlikle youtube su ana kadar en keyif aldigim platform olabilir.
Bunun Zottirik Kusagiyla ilgisi yok Youtube iyidir elinin altinda olan bir şey
aaa şaşırdım. kuşağımla ortak noktalarımdan biri :D
Aktif Discord ve Twitch kullanıcısıyım geri kalanları kullanmıyorum.
Babanın akıllı telefonu varsa gireceği yer belli değil mi? Bu listenin hepsine onlarda giriyor. Alakasız bir durum.
Beyni olmayan Aktroller hepsinde olduğu için , hiçbirisi
tikton nerde bence tiktokk başı çeker
saklamayın
22 yasindayim z kusaginin sınırindan biri olarak katıliyorum you tube cok kullaniyorum ama you tuberları cok takip etmiyorum muzik dinlemek icin giriyorum genelde
YouTube, Netflix, Disney plus, DeFacto, Mavi, A. v içinse Trendyol ve Hepsi burada.
Youtube
Duckduckgo
Amazon
Reddit
Quora
Apple
Kullandığım burası hariç tek uygulama sosyal medya olarak.
Ben y yim bende seviyom kanalim bile var çünkü en mantıklı uygulama site o
Youtube, Google, Doritos ve Kit Kat iyi
Ya hepsi tiktokla kafayı bozmuş.
mesala Y kuşağı olarak Kesinlikle YouTube derim
Twitter her zaman.
google ve youtube
Youtube
Bazen twitter
YouTube Netflix Instagram
xvideos , xnxx , xtube , redtube
z kuşağı ne sevdiğini bilmez
yoo sevmiyoruz kime sormuşlar