O zaten var kankacım üstteki set apple, alttaki set samsung. Ya bi samsung telefon alcam üstteki seti komple satcam, ya dayine samsung telefon alcam iki setide kullancam
fazla bir fark hissetmezsin.. genel olarak iki iki atlayınca aa evet işte bişeyler farklı oldu hissini alırsın diyorlar.. bir de elindeki cihaz müzelik olmadan satmış oluyorsun vs..
her üründe bi kayıp marjı oluyor etiket fiyatı üzerinden bakınca.. alıp satmak her seferinde biraz zarar ettiriyor bence.. 12 pro max var bende mesela bekliyorum fiyatlar falan biraz dengelesin diye
bir de şimdi 14 ler çoğalınca millet bakıyor seviyor istiyor ama anlıyor ki 50k veremicek telefona... bu sefer 12 13 falan görünce üzerine atlıyor...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Birinci set iyi görünüyor
Alabiliyorsan bir telefon daha al 😅rafine zevkler işte 💅
Mesela hangi telefon :D
Hangi telefon uyar bilmiyorum ki :)
Üstteki set tam aslında, alttaki sete android telefon lazım sjsjs
Hepsini sat iPhone al 💅
O zaten var kankacım üstteki set apple, alttaki set samsung. Ya bi samsung telefon alcam üstteki seti komple satcam, ya dayine samsung telefon alcam iki setide kullancam
en pahalısı hangisiyse
Üstteki biraz daha pahalı.
o zman üsttekini satsan daha iyi olur
üstteki tabii ki
O zaman alta seri telefon önerisi :D
Ne kadar duygulu biri olduğunu söyle? bunlar hep duygusal işler :))
Efso duygusalımdır. Ona göre
14 pro max
O zaman üsttekini satamam, alttakini satmam lazım.
soruyu baya ters okuduğumu şimdi fark ettim desem? :) üsttekiler kalsın tabi ki de :)
13 prodan 14 max'e geçilir mi bro
fazla bir fark hissetmezsin.. genel olarak iki iki atlayınca aa evet işte bişeyler farklı oldu hissini alırsın diyorlar.. bir de elindeki cihaz müzelik olmadan satmış oluyorsun vs..
Bencede en temizi beklemek dediğin gibi ülkede hala 11 en fazla alınan apple telefonu. 13 proyu heralde 15 çıktıgında rahat satıyor olurum
her üründe bi kayıp marjı oluyor etiket fiyatı üzerinden bakınca.. alıp satmak her seferinde biraz zarar ettiriyor bence.. 12 pro max var bende mesela bekliyorum fiyatlar falan biraz dengelesin diye
bir de şimdi 14 ler çoğalınca millet bakıyor seviyor istiyor ama anlıyor ki 50k veremicek telefona... bu sefer 12 13 falan görünce üzerine atlıyor...
Beyaz olanı
Beyaz ile üstündeki bir set, Mor olanla altındaki bir set