Telefon görüşmelerim için ve müzik için ses kalitesi iyi olan bluetooth kulaklık öneriniz var mı?
Apple demeyin o kadar param yok :D
Telefon görüşmelerim için ve müzik için ses kalitesi iyi olan bluetooth kulaklık öneriniz var mı?
Apple demeyin o kadar param yok :D
QCY T13 kullanıyorum, kulakiçi bir model olduğu için bassları kuvvetli ve tatmin edici, ses kalitesi gayet iyi. Kafamda belirlediğim fiyat bandında araştırma yaptım en iyi alternatif oydu 1 aydır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. Telefon görüşmeleri için de iyi bir model, baktığım birçok model mikrofon konusunda eksikti bu kulaklıklarda her birinde 2 toplamda 4 mikrofon var ve karşı taraf kulaklık kullandığınızı bile anlayamıyor. Sadece çok gürültü ortamlarda biraz sesiniz boğulabiliyor ama 300₺ civarına alınan bir kulaklıktan fazlası beklenemez.
300 tl çok iyiymiş ya kulak içi olmasa ses kalitesini etkiliyor mu acaba? Kulak içi sanki kulak zarını zorluyor gibi geliyor bana huylanıyorum :D
Benim kulaklarım biraz küçük, plastik uçlu kulaklıklar kulağıma oturmuyor ve müzik dinlerken sesleri tok alamıyorum ondan dolayı kulak içi tercih ettim. Ses kalitesini etkiliyor tabiki müzik dinlemek için tercih edenler kulak yapılarına bağlı olarak genelde kulak içi tercih ediyorlar çünkü dışarıdan gelen sesleri tamamen örtüyor. QCY'nin plastik uçlu modelleri de var ancak bilgi sahibi değilim kendi kullandığım kulaklık hakkında artı eksi yönlerini sayabilirim sadece ama çok para vermeyeyim ve orta üst kalitede bir kulaklık alayım diyorsanız QCY markasının modellerine YouTube'dan biraz bakın derim, teknoloji kanallarında fazlasıyla inceleme ve değerlendirme videosu mevcut TWS kulaklıkların.
Anladımm tamamdır ben onlara bir göz atayım teşekkürler önerileriniz için :)
Rica ederim. Tek bir markaya bağlı kalmayın, önce bütçe belirleyin maksimum ne kadar verebilirim diye sonrasında bütçeniz dahilinde internetten modellere bakın, kafanıza yatanları dediğim yöntemle videoları izleyerek araştırın ortalama bir fikir elde ediyorsunuz zaten. 1 kere alayım uzun süre kullanayım diyorsanız bunu yapın tabi, param var kardeşim kullanıp atacağım yenisini alırım derseniz bilemem. 😀
Çöpe atacak para eminim ki kimsenin ykoktur o yüzden araştırmak en iyisi diye düşünüyorum hahah
Bence de mantıklı olan 😀 elektronik eşya ve üründe ya parasını verip iyisini alacaksın ya da araştırma yapıp fiyat performans ürününü bulacaksın. Karar verir alırsanız şimdiden hayırlı olsun sağlıklı günlerde kullanın. 😀
Cevap
3Cevap
soundpeats air 3 kullaniyorum memnunum. basslar fena degil.
Kesinlikle senheisser serilerine göz atin.
Fiyatları çok yüksekmiiş apple alırım o kadar param olsa :(
Kalite=paradır ama 🙁
Haklısın valla ne diyim :.(
Freebuds 4 tek önerim
Ben vestel kullanıyorum memnunum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?