İnternet & Teknoloji Bigo- Tango gibi sitelerde yayın açıp para kazanan var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ya böyle şeyler aklımda yoktu ama biraz mecburiyet diyelim. Ne kadar kazanılıyor bu sitelerde neler yapmak gerekiyor? Güncellemeler+1 yıl Güncell Bigo- Tango gibi sitelerde yayın açıp para kazanan var mı? Cevapla Site Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kalkıncagidelim Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Türklerle uğraşılmaz bu sitelerle zor kazanırsın onlyfansı dene bak ben erkeğim 500-600 dolar kazanıyorum ayda düşün 0 0 Yorumla
affetmez00 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ya öyle işlerde bezin yoksa git part time filan iş bul piyasa yapma kendini 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bulamadım Yorumla affetmez00 +1 yıl Yakma başını para kazanmanın bin çeşit yolu var sen bi kadınsın Yorumla
Umut_04 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl En çok kazanc tango da 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Doğrudur ama elimdeki telefon kaldırmayabılır onu Yorumla Umut_04 +1 yıl Android telefon ise kaldırabilir bence Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Normal instgram danda kazanırsın para yani 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Orası güven vermıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Feyk hesap ac Yorumla Soran +1 yıl Parayı sona bırakıyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kime güvenecek karşısındaki ni görmek istiyorlar hemende görmeden para istemek olmaz Yorumla Soran +1 yıl İşte bu uygulamalar öyle degıl sonuçta orada kaçadabikir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaçtılar yani daha önce 😁 Yorumla Soran +1 yıl dün Yaşadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerelisin sen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Türklerle uğraşılmaz bu sitelerle zor kazanırsın onlyfansı dene bak ben erkeğim 500-600 dolar kazanıyorum ayda düşün
Ya öyle işlerde bezin yoksa git part time filan iş bul piyasa yapma kendini
Bulamadım
Yakma başını para kazanmanın bin çeşit yolu var sen bi kadınsın
En çok kazanc tango da
Doğrudur ama elimdeki telefon kaldırmayabılır onu
Android telefon ise kaldırabilir bence
Çok varr
Normal instgram danda kazanırsın para yani
Orası güven vermıyor
Feyk hesap ac
Parayı sona bırakıyorlar
Kime güvenecek karşısındaki ni görmek istiyorlar hemende görmeden para istemek olmaz
İşte bu uygulamalar öyle degıl sonuçta orada kaçadabikir
Kaçtılar yani daha önce 😁
dün Yaşadım
Nerelisin sen