Güncellemeler
+1 yıl
Fikirleriniz varsa söylerseniz mutlu olurum. Giyim demeyin boşuna çünkü kıyafet biraz zahmetli e piyasadada çok fazla butik var
arkadaşlar instagram da sayfa açıp biraz uğraşıp Trendyol link vermek mi mantıklı. Yoksa takı mı satiyim bilemiyorum ya. İkisi için de emek vermek gerekiyor takipçi falan internetten para kazanmayı çok istiyorum ya yardım edinnnn. Yüzümüzü göstermeden de influencer olamaz mıyız 😒
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İnfluencer ve dediğin farklı şeyler. Kendini göstermeden olamazsın. İnsta ve trendyol için ne sorduğunu anlayamadım
İnstagram da bazı sayfalar var kendilerini paylaşmıyorlar ama belli bir kitleye ulaşmışlar link paylaşıyorlar
Ne paylaştıklarını anlayamadım. Başkalarının ürünlerini paylaşıp reklam mı yapıyorlar yani dediğiniz o mu? Bundan en iyi verim çok takipçili bir influencer olarak alınabilir çünkü.
Evet dediğiniz gibi yapamaz mıyım. Satış sitesi açıp takı mı satayım yoksa
İki türlü de olur ikisi de zordur emek ister dediğin gibi ancak satış sitesi açmakla bitmez işler, şirket açmanız vs gerekiyor vergi için. Bütçeniz nedir?
Bütçem 20k
Şimdi ben satacağınız ürünün maliyetini bilmediğimden pek yorum yapamam ama 20k bütçe sanki düşkü geldi bana.
Evet biraz düşük. İlk başta ufak başlarım sonra ufak ufak büyütürüm diye düşünmüştüm ama zor bu gidişle
Tam olarak işinizin ne olduğunu bilmiyorum ve buradan da söylemeniz uygun olmaz, 20k bütçeyi herkes bulup bu işe girmeyi deneyebilir diye düşünüyorum. Ve hiç bilmeyen birisi olduğunuzu tahmin ettiğimden ne boyutta bir iş planladığınızı kestiremiyorum.
Alibaba aliexpress den toplu olarak takı almayı düşünüyorum. Daha sonra bunları instagramda bir sayfa açıp satmayı düşünüyorum. 20k bütçem var bununla ilerliycem para kazandıkça da iş büyür zaten diye düşünüyorum. Benim burdaki endişem yapabilirmiyim endişesi aslında. Nasip kısmet artık
yapsan da yapamasan da başla, en fazla giden 20 bin olur ama kazanımın her türlü çok olur sadece para olarak düşünme. ben e-ticaret yaptım uzun yıllar tadı başkadır. yine soracağın bir şey olursa mesaj atarsın.
Tamam teşekkür ederim