• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
İnternet & Teknoloji

Instagram gizli profilleri gösteren web sitesi var mı bildiğiniz?

canerbk
canerbk Takip Et
Xper 2 Yaş: 22
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Telefonum apple uygulama indir demeyin
Instagram gizli profilleri gösteren web sitesi var mı bildiğiniz?
Instagram Soruları Telefon Soruları Uygulama Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • SevgisizÇırak
    SevgisizÇırak Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Arkadaşım şu soruyu 500 kere sordunuz Ben de 1 milyon defa cevap verdim Instagram son getirdiği güvenlik duvarı güncellemesi ile bütün 3 parti uygulamaları devre dışı bıraktı gizli hesaplara bakma profilime kim baktı gibi gibi gibi hepsini devre dışı bıraktı çok güvenli materyaller kullanıyorlar ve bu uygulamalar bu güvenlik duvarına artık aşamıyor çünkü çok zor hali hazırda kullanılan birkaç tane uygulama var onlar da şu şekilde çalışıyor bakacağınız kişi daha önce bu uygulamayı indirmiş ya da herhangi bir siteden onu kullanmışsa o hesabı içeriğine bakabiliyorsunuz zaten havuz sistemi mantığı ile çalışıyor lütfen artık sormayın abi lütfen cevaplamaktan yoruldum

0
    11 Yorumla
    • djvkskckz
      djvkskckz
      +1 yıl

Hele ben o işleri bırakmasaydım kırmadığım uygulama kalmazdı be :)

Yorumla
    • SevgisizÇırak
      SevgisizÇırak
      +1 yıl

Kardeşim o işleri bırakmasaydım gibi falan boş muhabbet yapmana gerek yok Ben de yazılım geliştiricisiyim o işler o kadar kolay olmuyor yok uygulama kayarım falan filan git bak bakayım adamlar nasıl materyaller kullanıyor nasıl gireceksin 8 Köprülü PHP kodu yazabiliyor musun gözünü seveyim Çok merak ediyorum yani biz de biliyoruz biz de bu işin içindeyiz laf olsun diye konuşmayın arkadaşlar gözünüzü seveyim ben önce git bak bir güvenlikle adam ne eklemiş ben nasıl girebilirim bu güvenlik duvarına bu güvenlik çemberi nasıl aşabilirim Git önce bunlara bak ondan sonra geldik ki ben bu işi bırakmasaydım yapardım yine yapardımdı bitti artık o devir bitti millet robotik kodlama kullanıyor artık kendilerini bile bilmediği kodlarla yazılımlanıyor biliyor musun vallahi konuşmak için konuşmayın ya yazabiliyor musun 8 Köprülü PHP kodu veya yazabilecek kaç kişiyi tanıyorsun şu an 8 Köprülü teşviği kodu yazabilen sadece robotik kodlama sistemi var başka da yok insan eliyle yazılamıyor giremezsin o güvenlik duvarına eskisi gibi değil teknoloji gelişti

Yorumla
    • djvkskckz
      djvkskckz
      +1 yıl

Knka sen yazdın ben yoruldum mk 16 yaşında programsız instagram Facebook çalıyordum sonra baktım kendimi ele veriyorum çoğu programı kendim tasarladım yaptım kendi becerilerimle bu arada orta okul mezunuyum sen yazılım geliştiricisin bide bu işleri aşmanız lazım kardeşim bu hackerler nasıl insanların bilgilerine sızıyorlar hepsi okumuş mu :)

Yorumla
    • SevgisizÇırak
      SevgisizÇırak
      +1 yıl

Bak güzel kardeşim önceden zaten çok basitti çift doğrulama faktörü düzgün bir şekilde çalışmıyordu SMS doğrulama düzgün bir şekilde çalışmıyordu bunları devre dışı bırakmak çok kolaydı mail order denilen bir sistem vardı bu sistemi aşmak çok basitti ama bunların hepsi eskide kaldı bak orada da belirttim zaten sana bunları aşamıyor birkaç kişi dışında kodların ne işe yaradığını bilen bile yok anladın mı sana bundan bahsediyorum Facebook çalmak Instagram çalmak sanki çok zor bir iş geliyor burada hava atmana gerek yok insanlara millet banka sistemlerine giriyor Ben kaç defa bir bankanın açığını onlara mail olarak gönderdim örneğin herkesin böyle tutkuları oluyor hevesleri oluyor ilk öğrendiği zaman da ama sana devirin değiştiğini söylüyorum eskiden de diyorum artık bu kadar basit değil diyorum çünkü her şey sistemli ve Tam zamanlı çalışıyor dediğim gibi ben yazılım geliştiricisiyim saniyeden ne kadar yazı yazabileceğimi hesabını sen yapabilirsin sen okurken yorulabilirsin Ama ben yazarken yorulmuyorum mesela elbette üst düzey programları zaten var bu 3 programları kullanabilmek için üst düzey yazılım dillerini öğrenmen gerekiyor bu yasanın dilleri öğrenmek kolay mı zannediyorsun Latince yapılan Farsça yapılan eski Roman dilinde yapılan yazılım dilleri var öğrenebilecek misin bunları veya basit mi o programlar kullanmak her babayiğit'in harici değil benim de harcım değil örneğin benim de kendi kapasitem var ama ben kendi kapasam bana yetiyor zaten sen sanıyor musun ki bu ekran sadece bunları program üzerinden yapıyor Hayır sistem açıklarından yapıyor bunu bir sistem açığını adam Bir senede bekleyebiliyor bir ayda bekleyebiliyor 3 günde de bulabiliyor Ama artık günümüzde bunlar bu kadar basit değil çünkü robotik kodlama çıktıktan sonra görüyor musun şu veliler çalındı bu veriler çalındı diye göremiyorsun

Yorumla
    • SevgisizÇırak
      SevgisizÇırak
      +1 yıl

Ben de sana 3-5 numara yaparım örneğin divin düşer ama nasıl yaptın ama o senin dediğin bu basit şeyler artık geçmişte kaldı bu çağ kapandı Yeni bir çağ açıldı anladın mı Bak sağda solda görebiliyor musun şu veriler çalındı bu veriler çalındı göremezsin o kadar basit değil artık çünkü onlar da bunun farkında ve bunlarla uğraşmıyorlar şu an kripto para borsalarını çökertme peşindeler onlardan para yağmalama peşindeler biraz araştırın birazcık günümüzde yaşayın geçmişte kalmayın rica ediyorum sizden lütfen

Yorumla
    • djvkskckz
      djvkskckz
      +1 yıl

Helal olsun knka doğru söyledin eskiden maili al kır şifreyi yenile kopyala yapıştır 👍

Yorumla
    • djvkskckz
      djvkskckz
      +1 yıl

şu an öyle değil bildiğim kadarıyla

Yorumla
    • SevgisizÇırak
      SevgisizÇırak
      +1 yıl

Aynen öyle kanka eskiden saçma sapan bir sistem açığı saçma sapan bir bak hele sosyal medya hesaplarını çalınıyordu şu oluyordu bu oluyordu hatta millet YouTube kanalı falan açıyordu bunun için bak şimdi böyle şeyler için uğraşan var mı olsa da hepsi clickbait zaten ya da eski videolar çağımız çok gelişti kanka artık öyle basit şeyler yok adamlar artık saçma sapan bir uygulamaya bile öyle güzel güvenlik duvarı koyuyorlar ki şaşırıyorsun o hayat diyorsun bu kadar saçma sapan bir uygulamaya bu kadar büyük bir güvenlik duvarı ne oluyor böyle sistemler gelişti artık 💫

Yorumla
    • SevgisizÇırak
      SevgisizÇırak
      +1 yıl

Takip isteği atsana bana kanka sana bir şey göstereceğim

Yorumla
    • djvkskckz
      djvkskckz
      +1 yıl

Peki 1 hafta önce instagram hesabım çalındı o nasıl oldu hem gmail kırıldı hemde telefonu kırdı. Bana bitane site yoladı ben sadece tıkladım bir bilgi falan girmedim

Yorumla
    • SevgisizÇırak
      SevgisizÇırak
      +1 yıl

Ahhahahahah tam bununla ilgili bir şey atacaktım :Ddd yaz yaz

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

3

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Dv bilemm ne arkadaşım tırı viri işleri bırakın CMD komuduna benzemez bu işler photon visual basic PHP c# kodlama yeteneğin var mı varsa buyur 15 bin TL ile işin hazır boş yapma

0
    10 Yorumla
    • SevgisizÇırak
      SevgisizÇırak
      +1 yıl

Aylık bana 15.000 TL vereceksin ben sana php'ye python vusel kodlar yazacağım ha öyle mi E peki ben eğer ayda 3-4.000 kazanıyorsam ne yapacağız Ben kendi projelerimi geliştirebilip kendi işimi yapabiliyorsam ne yapacağız ha yeri geliyor 300-400 dolar kazanıyorum geri geliyor 5.000 dolar kazanıyorum sen burada mesela boş konuşmayı çok seviyorsun niye çünkü üç beş tane kelime biliyorsunuz 2-3 tane entellektüel kelime biliyorsunuz burada konuşuyorsunuz basitçe değil mi kaç tane yazıldım diye biliyorsun sen bana onu söyleme mesela cm'de komutlarını ben 5 yaşındayken yazıyordum biliyor musun bilgisayarlarda eğlence olsun diye yapıyordum yani kinaye yapıyorum bu arada 5 yaşında derken onu da ciddiye alırsın falan şimdi

Yorumla
    • SevgisizÇırak
      SevgisizÇırak
      +1 yıl

Ayrıca şunu söyleyeyim Ben lise terk bir adamım herhangi bir belgem yok Ben kendim başımı öğrendim yazılımı da çok çabalayarak öğrendim bunu kendime kendime şu sözü verdim çöpten ekmek toplarım yerdeki sigara izmaritini içerim gidip dilenirim Ama hiçbir şirkette yeteneklerimi sergileyip onlara kullandırtmam benim sayemde hiçbir patronun zengini yapmayacağım Bana aylık standart bir ücret verecek ki şu an 15.000 TL diyorsun saçma sapan insanlar 30-40.000 lira alıyor bu sektörde sen 15 bin liradan bahsediyorsun konuşmaya bile değmeyecek bir rakam anladın mı benim kendi projelerim kendi ürettiğim şeyler bana zaten yetiyor kimsenin yanında çalışmaya ihtiyacım yok �stersen sosyal medya üzerinden de gösterebilirim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Lan canımsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

canımsın misin iyi oku görüşü adın djv ile mi başlıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Buda otomatik düzeltme yapmasa şaşarım

Yorumla
    • SevgisizÇırak
      SevgisizÇırak
      +1 yıl

Vallahi kanka dv yazmışsın oraya Ben de aşırı sinirliyim şu an ve agresifim yarım saat önce çok kötü bir olay yaşadım o kadar gerginim ki bir an üstüme alalım kusura bakma hakkını helal et özür dilerim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Estağfurullah 🤭😂😂

Yorumla
    • SevgisizÇırak
      SevgisizÇırak
      +1 yıl

Yemin ederim kanka vallahi kusura bakma hakkını helal et yemin ederim bazen öyle görüşler görüyorum ki bu sitede aklımı kaçırıyorum adam PHP kodu ile python uygulaması yapmaya çalışıyor böyle bir zamanında yapıyorduk diyor Ben zamanında tek programla banka hesaplarına giriyordum falan diyor aklımı kaçıyorum böyle ya bir de geriliyorum bunları duyunca sanırım tahammülsüz birine dönmüşüm tekrardan kusura bakma hayırlı geceler 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayırlı sabahlar 🙄

Yorumla
    • SevgisizÇırak
      SevgisizÇırak
      +1 yıl

Al işte Hayırlı geceler diyorum harbiden hayırlı sabahlar saat 5 olmuş kanka az önce yaklaşık 300 satır kodu tek hamle ile berbat ettim de elim ayağım titriyor şu an kafamı dağıtmaya çalışıyorum... 🥲🥲

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Postegro var da apk'sini indirmen gerekiyor :D En basit yolu bu

0
    6 Yorumla
    • SevgisizÇırak
      SevgisizÇırak
      +1 yıl

Sence posegro şu an çalışıyor mu veya buna inanabiliyor musun Çok ciddi soruyorum ha nasıl çalıştığını söyleyeyim bunlar zaten havuz sistemi mantıyla çalıştığı için eğer daha önce gizli profiline bakmak istediğin kişi bu uygulamayı indirmiş ya da sitesini kullanmışsa görebilirsin aksi halde göremezsin çünkü o devir kapandı

Yorumla
    • EsKiYa8154
      EsKiYa8154
      +1 yıl

Adın djv ile mi başlıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@SevgisizÇırak Ben istediğim kişiye bakabiliyorum bu uygulamadan ayrıca illa o kişinin bakması şart değil takipçilerinden biri bile baksa girebiliyorsun

Yorumla
    • SevgisizÇırak
      SevgisizÇırak
      +1 yıl

Havuz sistemi mantığı işte

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@SevgisizÇırak Ne olmasını bekliyorsun ki? her uygulama farklı bir yöntemle çalışıyor

Yorumla
    • SevgisizÇırak
      SevgisizÇırak
      +1 yıl

İşte artık çalışmıyor onu anlatıyorum bende 🤦🏻‍♂️

Yorumla
  • hazalxxyy
    hazalxxyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    +1 yıl

Postegro sağlam calisiyordu ama son bikaç aydır fos.

0
    0 Yorumla
  • ALevLeriNiçinde58
    ALevLeriNiçinde58 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Bulursan haber et bana da lazım 😂

0
    0 Yorumla
  • aynenoylecanimya
    aynenoylecanimya Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 83%
    +1 yıl

Vardı eskiden şu an yok

0
    0 Yorumla
  • JüpiterPrensi
    JüpiterPrensi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Var bir tane

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Instagram gizli profilleri gösteren web sitesi var mı bildiğiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Instagram da gizli profilleri gösteren siteler hangisi? 7 cevap verildi
Instagram gizli profilleri gösteren siteler hangileri? 11 cevap verildi
İnstastory benzeri gizli Instagram profil bakma siteleri var mı bildiğiniz? 5 cevap verildi
Gizli Instagram profiline bakabilmemiz için bir site falan yok mu? 6 cevap verildi
Instagram gizli hesapları görebileceğim bı site var mı? 3 cevap verildi
Gizli profilleri görüntüleyen Instagram uygulaması var mı? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaş aldıkça üzülüyor musunuz?
  • Gerçekler biz kabullenemediğimiz için mi acıdır?
  • Acı bir gerçek mı sahte bir mutluluk mu tercih edersin?
  • Eldorina Gizem Çağları seviyor musunuz sizce nasıl birisidir?
  • Hayatınızda kaç defa araç kazasına rast geldiniz?
  • Sevince çılgınlaşır mısın?
  • Sevgilinizin bir bakışı, sizi etkilemeye yeter mi?
  • İki insan birbirini sevdikten sonra sizce yaşın önemi var mı?
  • Eşyalarımızı atarken neden zorlanıyoruz, geçmişe bağlılık mı sizce?
  • Bu evimizin yeni üyesi 6. Kedim 😹 adı ne olsun sizce?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨