sosyal medyayı iyi yönetmen lazım ve gündemi iyi takip etmen lazım çok zamanını alır ve ayrıca ilk başlard çok zorlanacaksın çünkü ziyartçi sayın az olcak buyüzden sosyal medayı iyi yönettiğin srece üstesinde gelirsin ama ve lakin paraçok kazanmaybilrisin benim kazanamadığım gibi
Google'dan ücreti karşılığında reklam paketi satın alıp mevcut sitenin reklamını yaptırıyorsun. Haberlerin sağda solda tarayıcıda çıkıyor ve kitlen artıyor. Ardından Google diyor ki sen istediğim kitleye ulaştın, ilk reklamın benden.. Derken devamı gelir fakat bir iki yıl içinde düzenli dolu içerik vererek görsel hafızada kalmalısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Youtube kanallarda sponsorluk bölüm mail adresleri var oradan
gayet mantıklı saol ama olurlar mı gerçeği siyaset hakkındakileri bulursam olurlar
Benimde kanalım var ama çektiğim içeriklerle sponsor uyuşmaz pek izlenme almayabilir
Bende bu tarz site açmak istiyorum. Bunun artıları ve eksileri konusunda bilgi verir misin?
haber sitesi demi
Evet
sosyal medyayı iyi yönetmen lazım ve gündemi iyi takip etmen lazım çok zamanını alır
ve ayrıca ilk başlard çok zorlanacaksın çünkü ziyartçi sayın az olcak buyüzden sosyal medayı iyi yönettiğin srece üstesinde gelirsin ama ve lakin paraçok kazanmaybilrisin benim kazanamadığım gibi
Eyvallah
Aktrol ol parayı bulursun
çok iyi rol yapamam
Reklam bütçesi ayır, sabret, meyveleri topla
abi tam olarak anltır mısın
Google'dan ücreti karşılığında reklam paketi satın alıp mevcut sitenin reklamını yaptırıyorsun. Haberlerin sağda solda tarayıcıda çıkıyor ve kitlen artıyor. Ardından Google diyor ki sen istediğim kitleye ulaştın, ilk reklamın benden.. Derken devamı gelir fakat bir iki yıl içinde düzenli dolu içerik vererek görsel hafızada kalmalısın
teşekürler abi senin böyle g, rişimlerin var mı bilgili birine benziyon
Geçmişte olmuştu fakat sistem değişmiş olabilir araştır elindeki kitleyi kullanmayı ihmal etme
saol allah razı olsun
Senden de
Zamanla olur inşallah
inşallah
Reklamlar
Bulman zor
peki neyi düzeltirsem bulabilirim mesela
Kızlardan ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!