İnternet & Teknoloji Ekran kaydedici programında bazı videolar çekmiştim ve bir ara sinirlenip sildim nasıl geri alabilirim acaba? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Lütfen bilgi verir misiniz lütfen? Güncellemeler+1 yıl Lütfen mümkün diyin yaaaa lütfennnnn Ekran kaydedici programında bazı videolar çekmiştim ve bir ara sinirlenip sildim nasıl geri alabilirim acaba? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
umixx34 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Android ise bilmiyorum fakat Windows cihazlarda harddisk veri kurtarma programlarını denemelisin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Telefon redmii Yorumla umixx34 +1 yıl Galeri sonra üc nokta olcak oraya tıklayın sonra ayarlar diyin en altta çop kutusu var orada 30 gün depoluyor oraya bakın Yorumla Soran +1 yıl Telefonum video sildigim de sadece resim çöp kutusuna gidiyor video yok yani orada Yorumla umixx34 +1 yıl Ozaman video resim kurtarma programları ile kurtarabilirsiniz youtubede vardır videolar Fakat bilgisayar olmadan biraz zor gözüküyor Yorumla Soran +1 yıl Denedim bazıları geldi de istediklerim gelmedi yinede teşekkürler 🙂 Yorumla
ckrmavi Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Telefonuna kayitlimiydi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet nedense orsp ve orsp çocukları bana denk geliyor ya lütfen sen yardımcı ol bari Yorumla ckrmavi +1 yıl Silinen bazı foto videoları geri getirmek için kullanılan programlar var onları yukle Yorumla
aamazonn_006 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeni kayıt al 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla aamazonn_006 +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Yeni kayıt al derken Yorumla aamazonn_006 +1 yıl Yeni videolar kaydet Yorumla Soran +1 yıl Ayrıldığım sevgilimle son kez görüntülü konuşmuştuk aylar önce sonra bı gün sildim ve pişman oldum ama nasıl geri alacam bilemiyorum anladın mi Yorumla aamazonn_006 +1 yıl Biten şeyin ardına düşme Yorumla Soran +1 yıl Düşmek değil bu nişanlı zaten şimdi ihtiyacım var acimi hafif ediyor onu izlediğim de o yüzden zaten iş işten geçti çok geç artık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Android ise bilmiyorum fakat Windows cihazlarda harddisk veri kurtarma programlarını denemelisin
Telefon redmii
Galeri sonra üc nokta olcak oraya tıklayın sonra ayarlar diyin en altta çop kutusu var orada 30 gün depoluyor oraya bakın
Telefonum video sildigim de sadece resim çöp kutusuna gidiyor video yok yani orada
Ozaman video resim kurtarma programları ile kurtarabilirsiniz youtubede vardır videolar
Fakat bilgisayar olmadan biraz zor gözüküyor
Denedim bazıları geldi de istediklerim gelmedi yinede teşekkürler 🙂
Telefonuna kayitlimiydi
Evet nedense orsp ve orsp çocukları bana denk geliyor ya lütfen sen yardımcı ol bari
Silinen bazı foto videoları geri getirmek için kullanılan programlar var onları yukle
Geri alınamaz maalesef
Yeni kayıt al
Ne alaka
Neden
Yeni kayıt al derken
Yeni videolar kaydet
Ayrıldığım sevgilimle son kez görüntülü konuşmuştuk aylar önce sonra bı gün sildim ve pişman oldum ama nasıl geri alacam bilemiyorum anladın mi
Biten şeyin ardına düşme
Düşmek değil bu nişanlı zaten şimdi ihtiyacım var acimi hafif ediyor onu izlediğim de o yüzden zaten iş işten geçti çok geç artık