İnternet & Teknoloji Gizli profil görme uygulaması önerisi olan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 İnstegram gizli profili gorme uygulamasi var mı bildiğiniz güvenli çok acil Gizli profil görme uygulaması önerisi olan var mı? Cevap Yaz 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 39 6 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne çok soran var şunu arkadaş bari instagram radikal bir karar alsın gizlenme kaldırılsın gizlenme olayı kadar saçma bir şey yok cidden. 0 0 Yorumla
_Ǥнσsτ10_ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Kanka boş işler uğraşma boş ver. 0 1 Yorumla Soran 6 ay Normalde böyle saçma işlerle asla uğraşmam ama istek atamiyom baskalarinida kabul etmiyo Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Postegro. Ne kadar güvenli bilmiyorum ama olmadı direkt şifreni değiştirirsin 0 3 Yorumla Soran 6 ay Fake hesap açtım ama kendi hesabima bağlıyo fake hesapla girsem hesabım calinmaz demi orjinal Yorumla Cevap sahibi 6 ay Orjinali çalınmaz Yorumla Cevap sahibi 6 ay Tam da bilmiyorum yanlış olmasın Yorumla
Everglow Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Yok, hesabını çaldırırsın. 0 1 Yorumla Soran 6 ay Fake hesap açtım bunu için ama diğer hesabıma bağlıyo bende çalınır diye korktum fake hesapla girsemde çalınır mi orjinel hesabım Yorumla
benyarımkaldım Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 6 ay güvenlisi yok 0 1 Yorumla Soran 6 ay Anladim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne çok soran var şunu arkadaş bari instagram radikal bir karar alsın gizlenme kaldırılsın gizlenme olayı kadar saçma bir şey yok cidden.
Kanka boş işler uğraşma boş ver.
Normalde böyle saçma işlerle asla uğraşmam ama istek atamiyom baskalarinida kabul etmiyo
Postegro. Ne kadar güvenli bilmiyorum ama olmadı direkt şifreni değiştirirsin
Fake hesap açtım ama kendi hesabima bağlıyo fake hesapla girsem hesabım calinmaz demi orjinal
Orjinali çalınmaz
Tam da bilmiyorum yanlış olmasın
Yok, hesabını çaldırırsın.
Fake hesap açtım bunu için ama diğer hesabıma bağlıyo bende çalınır diye korktum fake hesapla girsemde çalınır mi orjinel hesabım
O devir kapandı üstüne su için
güvenlisi yok
Anladim
inan ki yok.