Televizyonumun tüm fişlerini falan çıkardım yeniden taktım açıp kapattım ama hala siyah ekran var, bu neden olur?
Televizyonda siyah ekran sorunu neden olur?

Televizyonumun tüm fişlerini falan çıkardım yeniden taktım açıp kapattım ama hala siyah ekran var, bu neden olur?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eğer hiçbir şekilde yazı veya görüntü simge sembol vs gelmiyor ise ledleri ya da ledleri kontrol eden trafosu yanmış olabilir yüksek ihtimalle.
Babam yaptırmaz artık bu televizyonu :D
Ya yaptırmak yenisini almak ile aynı fiyata gelebilir. Ama çok yeni bir model değilse ucuza da yaptırılabilir. Bakılması lazım. Hem yeni tv daha iyi olmaz mı almışken daha büyük bir tv alırsınız hem😁
Almaz neyse düzelir belki biraz daha uğraşayım, teşekkürler :)
Fişini çek. 5 dk bekle ya da 10 dk. Tv soğusun biraz. O sırada kablo vs bağlantısı varsa uydu vb şeyleri kontrol et, 10 dk sonra tekrar dene. Geçmiş olsun
Tamam deneyeyim teşekkürler
hangi kaynakta olduğuna bir bak. kumandada source ya da imput tuşu vardır. örneğin hdmi 2 ye geçmişsindir ama o girite hiç bişey takılı olmadığı için siyah ekran durur. sen neyi kullanmak istiyorsan onu seçmelisin
İşte hiçbir şey görünmüyor ki ekranda :D
menü vs ya da ses açıp kapatmaya da basınca bir etkileşim olmuyormu?
Yok olmuyor
ozman geçmiş olsun anakart arızası var. markası nedir?
Beko
anakartları çok pahalı değil ama illaki bir servise gitmesi lazım. bazen sadece güç kartıda yanmış olabiliyor. ozman daha kolay tamiri.
Ben babama söyleyeyim de garanti süresi çoktan bitti, neyse düzelir belki
Teşekkürler
üzgünüm düzelmeyecek :)
rica ederim iyi geceler.
TV paneli arızalanmış muhtemelen.
Ekran kartı yanmış olabilir
Ölmüş TV
Darbe yedi mi
Hayır