Detayları belirttim fotoyu da atıyorum alta sarımtırak bir effect 

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Bende kullanıyorum 2 senedir en sevdiğim program bu ve elimde buna benzer 5-6 tane falan efekt var ama seni en güzel böyle yönlendirebilirim.
Youtube gir sırasıyla şu kanallara göz at mutlaka bulursun 100%
Ar editing
Presets store
Is editing
BenPen
Tamam bu tarza yakın efekt biliyormusun peki bana yardımcı olabilir misin🙏
Curve denilen bir şey var onu videonun aynısı gibi yapamıyorum curveyi sen bana yapıp atsan olur mu
Tamam ar editing YouTube kanalında autumn filter var kapağında kahve sonbahar yaprağı falan var link Atıcam bi dk
Sana mesaj da yollayamıyorum ki 😅
Link yolladım bu filtreyi yapıp gönderirsen çok sevinirim. İstersen g mail veriyim ondan açıp o hesaptan yap ben o hesabı girişim efekti kullanıyım
Tamam çok sağol g maili şifresiyle atıyım sana onla giriş yapıp kaydedersin şimdiden sağol
Cevap
1Cevap
Fotoğraflar kaliteli bir cihazla çekilmiş bence tüm olay bu, efekt yok gibi.
Kaliteli cihaz bende de var ama böyle fotoğraflar elde edemiyorum zaten sayfanın sahibine sorduğumda lightroom dan yaptığını söyledi fakat veremem dedi
Versen ölürsün zaten deseydin, ne saçma insanlar var ya. Ben de merak ettim şimdi cidden fotoğrafları çok elit yapan bir efekt eğer efektse yani
Cidden öyle bu kafada olanlar canım işte sanki bütün dünya o efektin peşine düşmüş biraz yakını buldum ama
Yüksek kontrast ayarını yapmayı dener misin olacak mı acaba.
Onu denedim daha sert kalıyo bu daha yumuşak bir effect
Evet ya baksana yumuşacık yapmış fotoğrafları off merak ettimm
Bende böyle yapan bi sürü sayfa daha var ama hiçbiri vermiyor cimriler
Ne sa, laklar ya sanki babalarının programı, bunu öğrenmemiz lazım :D yabancı sitelerden araştıracağım müsait vaktimde
Biz ona yakın bir filtre bulduk istersen verebiliriz sana 🤗 ama araştırmalara devam ediyoruz inşallah bulacak
Olur ismi nedir ☺️?
İsmi değil ss atabiliriz lightroomdan yapılıyor
Ayarlamaları var
Tamam mesajdan atabilirsinn
Bu fotoğraflardan hangisini istiyorsan Lightroom'da aç, sağ üstte üç noktadan "Ayarları kopyala" yap, sonra uygulamak istediğin fotoyu Lightroomda aç ve yine aynı yerden "Ayarları yapıştır" yap
Keşke öyle bir şey olsa ama yok maalesef ya
Nasıl yok? Bende var. Yıllardır Lightroom ile çalışıyorum. Hep böyle effektleri tekrarladığım oldu. Tek tek uğraşmak yerine
O zaman bana da şu foto efektini yapıp atarmısın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?