Güncellemeler
+1 yıl
kendi kendine silebilir mi google hesabı ve dediğim gibi Instagram whatsupp ve snap fotolarım yedeklenmiyor sizinde boe oluyor mu ben hepsi yedeklenmis diye hatirliyordum baktigimda cok fotoğraf var gibiydi kendi kendine silmediyse tabi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Genelde google fotoğraflar da saklıyorum
google hesabında saklayabilirsin. benim her çektiğim resim ya da bana gelen resimler oraya kaydolup senkronize oluyor. telefonun kaybolması ya da arızalanması umrumda olmaz. tüm resimler orada.
bu google hesabı kendi kendine bazı fotolari siler mi onceden hepsi var gibiydi simdi sadece kameradan cekilenler var
silmez. ama alanın bitmiştir 15 gb alan dolmuştur artık kaydetmiyordur. ben paralı hesap aldım 100 gb. istediğim gibi tam kalitede kayıt yapıyor yedekliyor her seferinde.
boşta görünüyor anlamadım valla mavi cizgi az var yani yedeklemelerin hepsini acayim bari cihazdan
özellikleri karıştır. kaliteyi düşürme ama. ayrıca watsap Instagram gibi programlardan gelen resimleri de kaydet seçeneğini işaretlemelisin
Depolama alanı dolmuştur muhtemelen ben mega. nz kullanıyorum 50gb ücretsiz depolama veriyor.
boş gösteriyor o kullandığım uygulama storedan mi indiriliyor bide güvenilirmi
Güvenilir istersen instagramdaki gibi ek kod uygulamasıyla koruma koyabiliyorsun storeda vardır mega yaz kırmızı bir logosu var
Ayarlardan yedeklenecek yerleri seçin hepsi yedekleniyor.
galerimdeki klasörleri demi
Evet
iCloud'ta saklıyorum zaten telefon değiştirsem aktarması da kolay oluyor
Telefonda 273 tane fotograf varmış zaten. Telefonds duruyo iştr öyle bi yer kaplamıyo
Depolama alanın dolsa sana uyarı gelir ve sen silmeden silme işlemi yapmaz sadece alan dolduktan sonra foto video çekmişsen kaydetmez yedeklemez yani bir de drive'a bak orada bulabilirsin belki.
sadece kamera ile çektiklerimi ve ekran görüntülerimi yedekliyor şuanda ama sanki onceden Instagram ve wp fotoğlaflarimda vardı onların yedeklemesini acarsam bi sıkıntı olmaz demi kendi kendine silme durumu yok yani?
drivedada yok
Kendi kendine silmez merak etme hesap senkronizasyonlarına bir bak
google fotoğraglardan bakacagim demi senkronize ediliyor yazmıyor
yedekleme tamamlandi yazisi var sadece
Telefon ayarlarından google hesaplara gir senkronizasyon var orada ona bas sekronize et kısmı çıkar bas ona sekronize olsun tekrardan bak sonra.
Ayarlardan açman gerekiyor
mesela instagram dosyaları olan klasoru yedekle butonu acicam değilmi boyle mi yapiliyo
Evet canım
Harici hard diskte ve gölge bir ortamda..
Haricide saklıyorum