Fotoğraflarınızı nasıl saklıyorsunuz?

merhabalar google fotoğraflara whatssaptan gelen , instagram ve snaptan indirilen fotoların yüklenmedigini fark ettim sizinde böyle oluyor mu sanki sadece kamera ve ekran görüntüleri yedekleniyor gibi dun google fotoğraflara girdim sanki fotoğraflarımın çoğu yedeklenmemiş ya da silinmis gibi eksik ve boş hissettim kendi kendine silinebilir mi sizce çöp kutusuda boştu birde drive hesabım 2019dan beri yedekleme yapmiyor 2019a kadar klasörler mevcut fakat sonrası yok girip baktigimdada artik fotoğraflariniz bu uygulama ile senkronize edilmiyor google fotograflarda mi oyle bisey yaziyor fotograflarımın cogunu bulamayinca moralim bozuluyor sanirim bazilarida hafiza kartlarimda saklı hepsini bi yerde tutmayi basaramiyorum siz fotoğraflariniz icin ne uygulaması kullaniyosunuz
Güncellemeler
+1 yıl
kendi kendine silebilir mi google hesabı ve dediğim gibi Instagram whatsupp ve snap fotolarım yedeklenmiyor sizinde boe oluyor mu ben hepsi yedeklenmis diye hatirliyordum baktigimda cok fotoğraf var gibiydi kendi kendine silmediyse tabi
Fotoğraflarınızı nasıl saklıyorsunuz?