Youtubede bunları aratmamış olmama rağmen arama çubuğuna tıklayınca bunlar çıktı. Genelde en son arattıklarım çıkıyordu ama ben bunları aratmadım acab hesabıma başkası mı girdi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Youtubede bunları aratmamış olmama rağmen arama çubuğuna tıklayınca bunlar çıktı. Genelde en son arattıklarım çıkıyordu ama ben bunları aratmadım acab hesabıma başkası mı girdi?

Aratma gizliye alınca size popüler öneride olanları buraya yansıtıyordu yani büyük ihtimalle kimse girmemiş onun yerine ayarlardan yanlışlıkla arama geçmisi kapatılmış olabilir bir bakmanızı tavsiye ederim çünkü büyüteç işareti popüler aramaları göstermektedir Türkiye'deki
Pixel vardır tüm uygulamalarda daha önce bir skeilde fraan ya da bir şekilde azda olsa baktığında öngörür ve sana sunar bu durumda hani bir yerde ayakkabıya bakarsın diğer sayfalarda hep baktığın ayakkabı ya da kifayet çıkar karşına o şekilde
Merhaba.
Genelde en çok arananlar ister istemez arama motorunda çıkıyor otomatik olarak sizden kaynaklı bir durum olacağını zannetmem, ayrıca bir başkasından olsa geçmişi siler kimse anlamasın diye bu şekilde düşünün.
Cevap
3Cevap
Populer aramalar veya ayni g mail adresinin kayitli oldugu arama motorundan yapilmis aramalar olabilir
Film isimleri ne olmuş bunda
İzlediğin videolara göre de çıkmış olamaz mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?