böyle bi usb almıştım telefondaki fotoğrafları doldukça atmak için. Fakat dün 2tane video attım bi baktım usbyi görmüyor telefon. Çıkartıp taktım usb takıldı usb çıkarıldı ama içerik gözükmüyo. Telefoncuya gittim çöp bu dedi. Çok üzgünüm 1000 küsür foto video vardı içinde bi yardımcı olursanız çok sevinirim lütfeeen!!
İnternet & Teknoloji konusunda 333 cevap paylaştı.
Bu otg bağlantılı usb'ler çok sıhhatli olmuyor.
Yine de şu olabilir :
Farklı işletim sistemlerine sahip bilgisayarlarda deneyebilir misiniz? Farklı sonuçlar alınabilir.
Pc'ye takınca '' taramadan devam et '' demeyin de, tarayıp onarma yoluna gidin, onarırsa bir ihtimal kurtulabilir.
Acaba o otg ile farklı bir telefona takınca görme ihtimali olabilir mi? Görürse telefona aktarırsınız.
Recuva denen program ve ona benzer programlarla denenebilir, belirli oranlarda başarı sağlanıyor. Zaten profesyönel anlamda veri kurtarma işi yapan yerler de buna benzer programlar kullanıyorlar. Çok çıkarıp tak yapmayarak, sakin kalarak bu durumu araştırın, deneyin, sonuç alınabilir. Yarısını kurtarsanız kardır.
Çok geçmiş olsun, Allah rahmet eylesin, aşağıdaki yorumda gördüm, annenizin de varmış fotoğrafı... Lütfen telaş etmeden dediğim şekilleri deneyin. Zaten araştırsanız da internetten bunları bulacaksınız, bunların hiçbirisi işe yaramazsa da yine araştırmaya devam edersiniz. İnşaAllah hallolur. Bundan sonra da lütfen birden fazla yere yedekleme yapınız. Kolay gelsin.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok teşekkür ederim açıklayıcı yorumunuz için ben anlamadım ama yarın bi pc tamiri yapan bi yere bi gidip sizin yorumunuzu göstericem belki yapar Allah razı olsun bu arada
İnternet & Teknoloji konusunda 507 cevap paylaştı.
Önemli olan verileri birden fazla yerde saklamak en güvenlisi. Geçmiş olsun. Belleklerde kaybolan verileri kurtaran profesyonel yerler var, bu yerleri araştırıp oralara gönderebilirsin. Garantili bir işlem değil, verilerine kesin olarak ulaşamayabilirsin. Benimde hafıza kartım kırılmıştı içerisinde bir kaç fotoğraf ve video vardı, hala saklıyorum belki verileri kalıcı olarak kurtarmanın bir yolu çıkar diyen. 🥲
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet bende google fotoğraflar doldu diye oraya aktarıp siliyordum 😔
Benden sana tavsiye, iki tane yeteri kadar kapasiteye sahip SD kart ve USB belleğe atman. Ek olarak Google fotoğraflar ya da benzer yere atabilirsin. HDD gibi sürücüleri pek güvenli bulmuyorum.
Teşekkür ederim yarın bi bilgisayar üzerinden halledebilirim inşallah bu arada usb yi telefona takınca bağlı cihaz usb den şarj oluyor yazıyor bozuk olsa komple görmemesi lazım değil mi