paylaş diyince tüm seçeneklerde açılıyo ama Instagram story kısmına basınca hata veriyo bi tek bende mi böyle

dün de denemiştim hep aynı hatayı veriyo🤧🤧
paylaş diyince tüm seçeneklerde açılıyo ama Instagram story kısmına basınca hata veriyo bi tek bende mi böyle

dün de denemiştim hep aynı hatayı veriyo🤧🤧
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yeniden yükleyin bende şu an hata yok
Spofty nasıl kullanıyor bana biri anlatabilir mi
normal müzik uygulaması, playlist yapıyosun istersen gizli istersen profilinde görünüyo, ve sevdiğin şarkıların radyolarına gidersen benzer şarkılarla liste yapıyo istersen öyle de dinleyebilirsin. başkalarıyla takipleşebiliyosun takip eden kişiler senin ne dinlediğini görüyo ( ayarı kapatabilirsin), arkadaşınla aynı anda aynı şarkıyı dinleme özelliği de var ortak ekran gibi. bi de istersen arkadaşınla mix oluşturuyosun ikinizin en çok dinlediği şarkılarla otomatik liste yapıyo uygulama
yuh çok uzun olmuş ama tüm her şeyi yazdım kwmdpsmxhspsmdvcbs
he bu arada başka insanların playlistlerini takip edebilirsin, başkaları da senin listelerini ekleyip dinleyebilirler
Ya ben bir kere bir şarkı dinlim dedim mesela edis martılar tamam mı basıyorum. edisin martılar şarkısı hariç bütün şarkılar çalıyor kendim seçip açamıyorum da bu neden oluyor peki sorabilir miyim
he o premium olmadığı için, telefonun ios değilse apk indirip premium gibi kullanabilirsin ya da satın alman gerek
Aaa o nasıl oluyor kız APK indirince düzelir mi bu şey dnxkksjs
evt evt apk indirince düzeliyo link atim mi
Ay çok iyi olur
androidoyun.club/.../...reklamsiz-muzik-dinle.html bunu aç sonra yedek link yazan yere kadar aşağı in, yedek link yazan yerin üstüne ki indir kısmına bas, sonra bi sayfa açılıcak 5sn bekle yine indire bas ama bundan sonra rusça bi sayfa çıkması lazım başka bi şey çıkarsa hemen geri gel onlar virüs, rusça sayfada bulut var yanında indir kısmına bas bu kadar bi de bi şey çıkıcak onu da onayla😌
Çoooook Teşekkür ederimmmm
Instagram kullanmadığım için hiç dikkat etmedim.