İnternet & Teknoloji OnePlus 9 Pro mu, iPhone 11 mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hiç iPhone kullanmadım bu arada.Kamera benim için her şeyden önemlidir 🤣Hangisini tercih etmeliyim Güncellemeler+1 yıl OnePlus 9 pro yu aldım ve çooook memnunum 🙏🏻 teşekkür ederim OnePlus 9 Pro mu, iPhone 11 mi? Cevapla iPhone Soruları Kamera Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SevgisizÇırak Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl OnePlus 9pro zamanında epey comda 100 puan tek telefondu 11i tekte eler düşünmeden 9pro yu al keyfine bak ama onun yerine Mi 11 Ultra Öneririm 0 2 Yorumla SevgisizÇırak +1 yıl iPhone diyen kültürel köleleri gördükçe gülüyorum www.epey.com/.../ Al sadece bak başka bişey demiyorum 1.07 milyar renk vs 16 milyon renk 🥲 Yorumla SevgisizÇırak +1 yıl Çünkü ben bir teknoloji dehasıyım 😁 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Düz 11 kullanacağıma oneplus 9 pro alır keyfime bakarım. 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl İphoneda 12 megapixel var sen düşün 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Düşündüm bile oneplus u aldım 🙃 Yorumla ichwillsieg +1 yıl 12 daha iyi demek istemiştim Yorumla ichwillsieg +1 yıl Hatta benim ön 7 megapixellik kamera bile çoğu android cihazın ön kamerasından iyidir Yorumla Soran +1 yıl 50 MP oneplusun kamerası Yorumla ichwillsieg +1 yıl Fark etmez megapixel değil lens ve yazılımı önemli 12 daha iyi Yorumla
Bad2645 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Oneplus kullanıcıyı yıllardır çok memnunum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
OnePlus 9pro zamanında epey comda 100 puan tek telefondu 11i tekte eler düşünmeden 9pro yu al keyfine bak ama onun yerine Mi 11 Ultra Öneririm
iPhone diyen kültürel köleleri gördükçe gülüyorum
www.epey.com/.../
Al sadece bak başka bişey demiyorum 1.07 milyar renk vs 16 milyon renk 🥲
Çünkü ben bir teknoloji dehasıyım 😁
Düz 11 kullanacağıma oneplus 9 pro alır keyfime bakarım.
İphoneda 12 megapixel var sen düşün
Düşündüm bile oneplus u aldım 🙃
12 daha iyi demek istemiştim
Hatta benim ön 7 megapixellik kamera bile çoğu android cihazın ön kamerasından iyidir
50 MP oneplusun kamerası
Fark etmez megapixel değil lens ve yazılımı önemli 12 daha iyi
Oneplus kullanıcıyı yıllardır çok memnunum
One Plus 9 pro, ön kamera hariç
Kameraysa oneplus 9
iPhone çok net.
İphone 11 nettt
İphone
iphoneden şaşma
9 pro bana göre