Şimdi telefonuma Root atmak istiyorum atmak istiyorum bazı uygulamaları kullanmak için lazımmış ama hiçbir bilgim yok, nasıl olur? kendim yapabilir miyim?
Telefona Root atmak nedir ve nasıl olur?

Root atma, android cihazlarda bütün yetkinin kullanıcıya gitmesi şeklinde ifade edilmektedir. Daha açıklamalı şekilde kullanıcının cep telefonu üzerindeki bütün yetki ve erişimine izin elde etme hakkı olarak ifade etmek mümkün. Böylece cihaz sahibi Android sistemler üzerinde işletim sistemini yeniden şekillendirme imkanı elde edilir. Bu sayede performans özellikleri ve telefon sesi ile beraber birçok sorun, etkin bir şekilde giderme imkanı sağlar.
Fakat Root hakkında bilgin yoksa veya Root atmayı bilmiyorsan bazı riskleri var bunları da göze alman gerekiyor telefonun savunmasız bir işletim sistemine dönüyor kendini bazı durumlarda koruyamayabiliyor telefonun içine virüs bulaşması daha etken hale geliyor Yani eğer ki rotu yönetemeyeceksen atmamalısın çünkü bazı Linux yazılımları Senden bilgi sızdırabilir ona göre
Root atınca, telefonun tüm yazılımsal alanlarına erişim sağlanacağı için, yapılmaması gereken bir işlem. Hele de bilmeyen biri. Telefonu, varsa garanti dışına çıkarır.
Görüş
3Görüş
Kendin yapabilirsin ama Bilgi gerek az araştırmayla int veya YouTube yapabilirsin yapman iyi olarak bazı olanaklar sağlarken kötü yanlarıda var tabi
Bence yapma.
bence hiç bulaşma
En İyi Görüş