Çok tuhaf bir şey oldu. Videolarımda bir sey ararken en üste çıktıgımda birkaç tane bana ait olmayan video çıktı ve 1970 tarihli bir video neden böyle bir şey oldu anlamadım ayrıca videodaki kim hiç bilmiyorum size de oldu mu bu? Bilgisi olan var mı?
iPhone'umda 1970 yılına ait video var, çok tuhaf değil mi?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Video ya da resim aktarim ile transfer ederken dosya içerisinde tarih ve gibi veriler yok ise yüklenen cihaz tarafindan otomatik eski tarih saat atanır ondandir
aa öyle mi yani nereden transfer ederken bilgisayardan falan mı yoksa whatsapptan atılan fotograflar mı?
Genelde pc den gelen dosyalarda olur uygulamalar kendi verisini ekler zaten
anladım telefonum bozulmuyor yani dimi? :D bu arada video ne alaka yani videodaki kisiyi falan tanımıyorum durekli alo deyip duruyor yani nereden geldi ki o gonderi anlamadım
Yok bozulmuyor merak etme 😂😂 muhtemelen toplu dosya aktarımı yaptıysan araya kaçmıştır ya da bir uygulama için olan video yu galerine eklemiştir sorun yok yani
videoda ne var
bir tane kadın surekli alo alo diyor arka arkaya
buraya at knk viedoyu izleyelim
tamam aksam atcam ama video cok sacma ama tarih cok tuhaf geldi anlamadım gitti
Her genc kizin basina gelir boyle ruyalar
ne rüyası yanlış sorudasın
Salliyorsun ruya goruyorsun diyoeum.
At bakalim 1970 videso nedir, gorelim madem
yemin ederim ya bugun farkettim internette arastırdım ne olabilir diye bir sey bulamadım buraya yazdım ki belki birine de olmustur diye
3 tane video bi tane kadın iş yeri gibi bi ortam alo alo alo diyip duruyor surekli cok sacma bi video birkac saniyelik zaten
Tamam ekle buraya bizde gorelim diyorum
tamam atabilirsem atcam su an isteyim aksam atarım ama anlamadım ne alaka o tarih cok sacma geldi
Tarih ne alaka ya. Nerden biliyorsuj tarihini.
Videoyu at gorusuruz
ya hani telefonda video ya da fotograf cekince galeride tarihini goruyorsun ya mesela bugun ceksen 27.09.2022 yazar fotografta bugun galerimde arıyordum eski tarihli bir goruntuyu orada gordum ilk cektigim fotografı biliyorum telefonumla bir baktım o fotograftan once 3 gonderi daha var bu ne ya dedim bi actım bi kadın alo alo diyor surekli isyeri gibi bir ortam ama 3 4 saniyelik bir sey anlamadım gitti videonun kayıtlı oldugu tarih de 1 ocak 1970 diye kayıtlı telefona
https://streamable.com/
Suraya yukleyip bana link atar misin
tamam aksam atcam buraya hic kullanmadım bu uygulamayı kolay mı
Aksama ne beklyorsun. Siteyi link attim sana, videoyi su siteye yukle iste hadi
https://streamable.com/
Videoyu yolla
ciddi olamazsın
biliyor musun nedenini?