İnternet & Teknoloji Biriyle telefonda konuşma rekorunuz kaç saat? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Sevgili ya da arkadaş, aralıksız maksimum kaç saat konuştunuz bir kişi ile? Biriyle telefonda konuşma rekorunuz kaç saat? Cevapla Telefon Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. 1 saat kız kankamla 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Telefonda 2 3 saattir ama. kimle olduğunu hatırlamiyorum 😅 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Acaba neden 🤣 Yorumla KnightsSword +1 yıl Bilmiyorum ama kız değildir ya eminim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bir erkek başka bir erkekle asla 2 saat konuşmaz. Önemli bir şeyse maksimum 15 dk da hallederler o olayı da 😂 Yorumla KnightsSword +1 yıl Kuzen falandır biridir flörtümle bile zamanında max 1 saat konuşmuşumdur 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bilemem Emre orasını 😂 Yorumla KnightsSword +1 yıl Amaan kimse kimdi hatırlayacağım kadar önemli değilmiş 😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Tabi canım sen zaten sadece geri takip edersin 😂 Yorumla KnightsSword +1 yıl Bak şimdi 😂😂 nerden nereye geldikk Yorumla Soran +1 yıl 😎😎 Yorumla KnightsSword +1 yıl 😁😅 Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Telefonda uzun uzun konuşmayı sevmiyorum ama bir iki defa 1 saati bulmuştum. Telefon yerine yüz yüze daha tercih edilesi 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Acaba neden bir iki defa 😂😂 Yorumla s Kimikio +1 yıl 1-2 defasında lafa tutanım olmuş demek 😬 Yorumla Soran +1 yıl Sohbeti tatlı olan denir ona lafa tutanım nedir 😂 Yorumla s Kimikio +1 yıl E Peki öyle olsun 🤧 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl 30 dakika olabilir. 15. Dakikadan sonra artık karşı taraf konuşuyor ben evet, aynen demeye başlıyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İnsan konuşmaktan sıkılır mı 😂 Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Ben her şeyi mi anlatmayı sevmiyorum ama 30 dk dinlerim Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl 2-3-4-5 bilmiyorum 6-7 saat bile konuşmuşumdur eskiye vurduğunda 😀 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 6-7 ne ama beni geçmişsin 😐 Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Çok uzun olunca 3-4 saati saçmalıklarla geçiyor Yorumla
delimidirki Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 83% +1 yıl Gençken sabahlar oluyordu aziz alllah diyip yatıyorduk, ama yaş 35 dayandı şimdi o kadar değil 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaşlanınca tabi 🤪😂 Yorumla delimidirki +1 yıl Yokun yarısı reis Yorumla
Gürkanbedir Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl MerhabalarBir mağdur ile isimle ilgili yaklaşık 3 saat konuşmuşluğum var 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Olayı çözdüyseniz iyi 😂 Yorumla Gürkanbedir +1 yıl Yok anlamadı beni , herşeyi anlattım ama anlamadı bir türlü Yorumla Soran +1 yıl Bazı insanlar böyle işte 😂 Yorumla Gürkanbedir +1 yıl Evet oylelerini çok seviyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 1 saat 20 dk'ydı sanırım sonra kendi kapandı tekrar aradım :D herhalde 1 saat 50dk olabilir :) 1 9 Yorumla Soran +1 yıl 2 saate tamamlasaydınız 🥹 benim tam sayı takıntım var 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl belki tamamlamışızdır hatırlamıyorum 1 sene oldu :D Yorumla MertAltunkynk +1 yıl Sanal seks 😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @MertAltunkynk yok be dertleşiyorduk :D Yorumla MertAltunkynk +1 yıl Ne gibi dertler djsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @MertAltunkynk O'nsuzluk gibi... Yorumla MertAltunkynk +1 yıl Hiçmi sanal seks konuşmadıniz. İnandırıcı değil 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @MertAltunkynk evet konuşmadık inanıp inanmamak sana kalmış :P Yorumla MertAltunkynk +1 yıl Baya seviyorsun onu anlaşılan 🙂 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Bir gün içinde 180 görüşme yaptığımı bilirim.. İşle alakalı.. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ama biriyle maksimum konuşma süren ne 😂 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Ama sabit telefon, iş telefonu ve şahsi telefonla beraber bu sayıya ulaştım.. 😅 Yorumla Soran +1 yıl İş sıkıcı hiç sevmem 😅 Yorumla
Aso6533 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Uzun zamandır kimseyle uzun uzun konuşmadım... ama iki sene önce konuşmam 10 satti ve buluyordu. 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Babamla 2.5 saat felan konuşmuştuk en son yüzüme kapatti bırakmiyordum çünkü 😄 2 0 Yorumla
meeresBLAU Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 85% +1 yıl 1. 15 dk sanirim. Dahasina zamanım kalmiyor1.30 da olabilir sanırım 😄 1 0 Yorumla
TheDarkSwan Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Telefonla konuşmayı sevmem.. iş icabı en fazla yarım saat olmuştur... 1 0 Yorumla
35izmirleee Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl 9 saat 3 saatte bır kapanıyor ya ard arda 3 sat yanı ah melike ah 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 1 saatte bir kapanmıyor muydu 😅 Yorumla 35izmirleee +1 yıl hayır 3 saat Yorumla
Cherry88 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl 2.5 saat ama kiminleydi orası meçhul hatırlamıyorum 😂 0 0 Yorumla
P4nch_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Hatirlamiyorum ama 4 5 saattem fazla 1 7 Yorumla P4nch_ +1 yıl Nerelerdesin sen ya Yorumla Soran +1 yıl Hastaydım çok kötü 🤧 kolumu kaldıracak dermanım yoktu resmen Yorumla P4nch_ +1 yıl Gecmis olsun cagirsaydin sevgilini baksaydi sana hahaha Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🌸 ben ara verdim sevgili işlerine olmuyor 💩 Trendyol sağolsun bana çalıştı 😂 Yorumla P4nch_ +1 yıl Nasil kiz nasil sana calisti anlat bakim 😂 ozelden de yazamiyorm. Ki Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olabilir sürekli sipariş 😂 notları da okuyorlarmış hastalım fazla limon koyabilir misiniz yazdım ciddi ciddi koymuşlar Yorumla P4nch_ +1 yıl 😂 😂 😂 He sen trendyol. Yemeiden bahsediyosun sapsalll Yorumla
rhinestoneeyes Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl 1 saatti galiba normalde 5 dk konuşurum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 5 dk da nasıl bitiyor konuşma Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı. 3 buçuk saatti😀 1 0 Yorumla
Tenedose Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yanlış hatırlamıyorsam, 1,5 saatten fazlaydı. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sekiz saat 1 6 Yorumla Soran +1 yıl OMG 😱 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Ben çok konuşurum Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Hiç susmaz Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl @PiLLy_BheBek hiç susmam canım çenem açık geziyorum 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl @PiLLy_BheBek 😂😂 konuşmak güzeldir bol bol sohbet edersiniz 🤪 Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Fırsat buldukça siziyorum aralara bende 😂 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 894 cevap paylaştı. 1 saat vardır. 😂 1 5 Yorumla Soran +1 yıl 1 saat azmış sana göre 😂 Yorumla Saddov +1 yıl Niye 1 saat bence çok Yorumla Soran +1 yıl Ben o kadarcık saatte hiçbir şeyi tam anlatamam 😂 Yorumla Saddov +1 yıl Niye bana anlattığını biliyorum 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sarhoştum hatırlamıyorum 🤪 anlatmam imkansız işim çıkmıştır kesin Yorumla
picmisinenes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl 3 dakika falandır 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 3 dk ne bir bardak suyu içme süresi gibi😂 Yorumla picmisinenes +1 yıl Adam olana çok bile ya yeter Yorumla
Sait29 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl 8 saat felan 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok artık 🙄 Yorumla Sait29 +1 yıl Tabii biz zaten bir oturdumu 6-7 saat muhabbet ederiz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
1 saat kız kankamla
Telefonda 2 3 saattir ama. kimle olduğunu hatırlamiyorum 😅
Acaba neden 🤣
Bilmiyorum ama kız değildir ya eminim 😂
Bir erkek başka bir erkekle asla 2 saat konuşmaz. Önemli bir şeyse maksimum 15 dk da hallederler o olayı da 😂
Kuzen falandır biridir flörtümle bile zamanında max 1 saat konuşmuşumdur 😂
Bilemem Emre orasını 😂
Amaan kimse kimdi hatırlayacağım kadar önemli değilmiş 😂😂😂😂
Tabi canım sen zaten sadece geri takip edersin 😂
Bak şimdi 😂😂 nerden nereye geldikk
😎😎
😁😅
Telefonda uzun uzun konuşmayı sevmiyorum ama bir iki defa 1 saati bulmuştum.
Telefon yerine yüz yüze daha tercih edilesi
Acaba neden bir iki defa 😂😂
1-2 defasında lafa tutanım olmuş demek 😬
Sohbeti tatlı olan denir ona lafa tutanım nedir 😂
E Peki öyle olsun 🤧
30 dakika olabilir. 15. Dakikadan sonra artık karşı taraf konuşuyor ben evet, aynen demeye başlıyorum
İnsan konuşmaktan sıkılır mı 😂
Ben her şeyi mi anlatmayı sevmiyorum ama 30 dk dinlerim
2-3-4-5 bilmiyorum 6-7 saat bile konuşmuşumdur eskiye vurduğunda 😀
6-7 ne ama beni geçmişsin 😐
Çok uzun olunca 3-4 saati saçmalıklarla geçiyor
Gençken sabahlar oluyordu aziz alllah diyip yatıyorduk, ama yaş 35 dayandı şimdi o kadar değil
Yaşlanınca tabi 🤪😂
Yokun yarısı reis
Merhabalar
Bir mağdur ile isimle ilgili yaklaşık 3 saat konuşmuşluğum var
Olayı çözdüyseniz iyi 😂
Yok anlamadı beni , herşeyi anlattım ama anlamadı bir türlü
Bazı insanlar böyle işte 😂
Evet oylelerini çok seviyorum
1 saat 20 dk'ydı sanırım sonra kendi kapandı tekrar aradım :D herhalde 1 saat 50dk olabilir :)
2 saate tamamlasaydınız 🥹 benim tam sayı takıntım var 🙄
belki tamamlamışızdır hatırlamıyorum 1 sene oldu :D
Sanal seks 😀😀
@MertAltunkynk yok be dertleşiyorduk :D
Ne gibi dertler djsjs
@MertAltunkynk O'nsuzluk gibi...
Hiçmi sanal seks konuşmadıniz. İnandırıcı değil 😀
@MertAltunkynk evet konuşmadık inanıp inanmamak sana kalmış :P
Baya seviyorsun onu anlaşılan 🙂
Bir gün içinde 180 görüşme yaptığımı bilirim.. İşle alakalı..
Ama biriyle maksimum konuşma süren ne 😂
Ama sabit telefon, iş telefonu ve şahsi telefonla beraber bu sayıya ulaştım.. 😅
İş sıkıcı hiç sevmem 😅
Uzun zamandır kimseyle uzun uzun konuşmadım... ama iki sene önce konuşmam 10 satti ve buluyordu.
Babamla 2.5 saat felan konuşmuştuk en son yüzüme kapatti bırakmiyordum çünkü 😄
1. 15 dk sanirim. Dahasina zamanım kalmiyor
1.30 da olabilir sanırım 😄
Telefonla konuşmayı sevmem.. iş icabı en fazla yarım saat olmuştur...
9 saat 3 saatte bır kapanıyor ya ard arda 3 sat yanı ah melike ah
1 saatte bir kapanmıyor muydu 😅
hayır 3 saat
2.5 saat ama kiminleydi orası meçhul hatırlamıyorum 😂
Hatirlamiyorum ama 4 5 saattem fazla
Nerelerdesin sen ya
Hastaydım çok kötü 🤧 kolumu kaldıracak dermanım yoktu resmen
Gecmis olsun cagirsaydin sevgilini baksaydi sana hahaha
Teşekkür ederim 🌸 ben ara verdim sevgili işlerine olmuyor 💩 Trendyol sağolsun bana çalıştı 😂
Nasil kiz nasil sana calisti anlat bakim 😂 ozelden de yazamiyorm. Ki
Nasıl olabilir sürekli sipariş 😂 notları da okuyorlarmış hastalım fazla limon koyabilir misiniz yazdım ciddi ciddi koymuşlar
😂 😂 😂 He sen trendyol. Yemeiden bahsediyosun sapsalll
1 saatti galiba normalde 5 dk konuşurum
5 dk da nasıl bitiyor konuşma
3 buçuk saatti😀
Yanlış hatırlamıyorsam, 1,5 saatten fazlaydı.
Benim 4-5 saat arasıydı sanırım
Sekiz saat
OMG 😱
Ben çok konuşurum
Hiç susmaz
@PiLLy_BheBek hiç susmam canım çenem açık geziyorum 🤣🤣🤣
@PiLLy_BheBek 😂😂 konuşmak güzeldir bol bol sohbet edersiniz 🤪
Fırsat buldukça siziyorum aralara bende 😂
1 saat vardır. 😂
1 saat azmış sana göre 😂
Niye 1 saat bence çok
Ben o kadarcık saatte hiçbir şeyi tam anlatamam 😂