İnternet & Teknoloji Bir bilgisayar almak istiyorum, 5500 TL bütçe ile hangi bilgisayarı alabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Normal ofis, e ticaret günlük kullanım için istiyorumVe ikinci el bilgisayar almak mantıklı mı Bir bilgisayar almak istiyorum, 5500 TL bütçe ile hangi bilgisayarı alabilirim? Cevapla Bilgisayar Soruları İkinci El Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. itopya gibi sitelerde güzel sistemler toplanıyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dizüstü bilgisayar lazım bana
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yani bu konuda sana net bir cevap veremem ama en iyi bilgi alabileceğim bir şey varsa mağazadaki çalışanları bu konuda iyi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum ama bana ucuz yollu lazım Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Vallahi kardeşim ülkede ucuz bir şey kalmadı ki Yorumla Soran +1 yıl Bende biliyorum sonra iş kur diyorlarPara desteği vermezler bı 5000 TL bile Sonra sev insanları Yorumla Soran +1 yıl Saçma geliyor artık dünya bana Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Haklısın kardeşim Yorumla
aslanfaruk Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl oyun için değilde normal kullanım için alabilirsin 0 17 Yorumla Soran +1 yıl 256 GB ve 4 GB ramli normal bir şey Yeter ne önerirsiniz hangi marka ya da model Yorumla aslanfaruk +1 yıl 4gb ram çok az Yorumla aslanfaruk +1 yıl dizüstü mü yoksa masaüstü mü Yorumla Soran +1 yıl 8 gb ramliler ne kadar ortalama fiyatlar Yorumla Soran +1 yıl Dizüstü Yorumla Soran +1 yıl 4 gblılar ne kadar Yorumla aslanfaruk +1 yıl 3500 ve üzeri Yorumla aslanfaruk +1 yıl bütçeni biraz daha yükseltebilir misin yoksa Yorumla Soran +1 yıl Marka ve seri olarak ne önerirsinizOfis programları, ev , günlük kullanım üzeri dizüstü bilgisayar diyelim Yorumla Soran +1 yıl En fazla bütçem 5200 tl Yorumla aslanfaruk +1 yıl sana link atacaktım oda Xper 3 altında olduğu için gönderemiyorum Yorumla aslanfaruk +1 yıl ASUS X515ma-br423w Intel Celeron N4020 4gb Ram 128gb Ssd 15.6" W11 Notebook 125034292 bunu google de arat trendyolda Yorumla Soran +1 yıl 256 sı ne kadar Yorumla Soran +1 yıl 256 GB bana lazım Yorumla aslanfaruk +1 yıl onlar 7binden başlıyor Yorumla Soran +1 yıl İkinci el bulunabilir mi Yorumla aslanfaruk +1 yıl evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
itopya gibi sitelerde güzel sistemler toplanıyor
Dizüstü bilgisayar lazım bana
Yani bu konuda sana net bir cevap veremem ama en iyi bilgi alabileceğim bir şey varsa mağazadaki çalışanları bu konuda iyi
Biliyorum ama bana ucuz yollu lazım
Vallahi kardeşim ülkede ucuz bir şey kalmadı ki
Bende biliyorum sonra iş kur diyorlar
Para desteği vermezler bı 5000 TL bile
Sonra sev insanları
Saçma geliyor artık dünya bana
Haklısın kardeşim
oyun için değilde normal kullanım için alabilirsin
256 GB ve 4 GB ramli normal bir şey Yeter ne önerirsiniz hangi marka ya da model
4gb ram çok az
dizüstü mü yoksa masaüstü mü
8 gb ramliler ne kadar ortalama fiyatlar
Dizüstü
4 gblılar ne kadar
3500 ve üzeri
bütçeni biraz daha yükseltebilir misin yoksa
Marka ve seri olarak ne önerirsiniz
Ofis programları, ev , günlük kullanım üzeri dizüstü bilgisayar diyelim
En fazla bütçem 5200 tl
sana link atacaktım oda Xper 3 altında olduğu için gönderemiyorum
ASUS X515ma-br423w Intel Celeron N4020 4gb Ram 128gb Ssd 15.6" W11 Notebook 125034292
bunu google de arat trendyolda
256 sı ne kadar
256 GB bana lazım
onlar 7binden başlıyor
İkinci el bulunabilir mi
evet
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!